Sunnuntain kuvisasu

Äiti harrastaa osa satajotain. Kuvataidekoululla tehtiin vähäisten tilojen ja suuren ryhmämäärän puristuksessa sellainen ratkaisu aikuisten kuvisryhmän ajasta, että ryhmä kokoontuun kurssiluontoisesti neljänä viikonloppuna kevään aikana sekä lauantaina että sunnuntaina, noin kuusi tuntia kerrallaan.

Enhän minä raaskinut jättää vauvaa isänsä hoteisiin koko viikonlopuksi, vaikka tämä olisi varmasti pärjännytkin mainiosti. Ilmoitin siis osallistuvani aina vain sunnuntaisin. Yksi sunnuntai jää partiorientojen takia väliin, joten kuvallista tuotantoa väkerretään tänä keväänä vain kolmena sunnuntaina. Sain onneksi maksaa myös alennetun kurssimaksun, mikä on joustoa perhetilanteen mukaan parhaimmillaan.
Että kiitokset vain kuvataidekoulun suuntaan!

Ja taiteilun pääsee aloittamaan tänään. Ihanaa!

Kuvisasuna toimii H&M:n pusero ja sukkahousut, Elloksen hame ja Lindexin lasten avaimenperästä tuunattu kaulakoru. Mokkasiinit ovat kuvausrekvisiittaa, oikeasti tungen tuonne paukkupakkaseen jalkaan ihan vain uudehkot Sorelini, joiden erinomaisuutta fiilistelin blogin Facebook-sivulla.

Eikös muuten olekin aika ihana tuo uusi hiusväri? Olen edelleen erittäin ihastunut siihen.

Nauttikaahan viikonlopusta tappiin saakka!

 

 

2 kommenttia artikkeliin “Sunnuntain kuvisasu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *