Kyllä muutkin kuin äitipäät

M:n kummitäti ja hyvä ystäväni tuli syntymäpäiville ja löysi käsilaukustaan kypsän avokadon. 
Hänellä ei ollut mitään muistikuvaa siitä, milloin avokado on ostettu, onko se päätynyt laukkuun suoraan kaupasta vaiko otettu mukaan kotoa ja kuinka kauan se on kulkenut hänellä mukana.
Miten joku voi unohtaa avokadon laukkuunsa?
Hih.

Avokado jäi meille ja nyt siitä pitäisi kokata jotain. Kaiken kaikkiaan keittiömme historiassa avokado on ollut meillä hyvin vähäisessä käytössä, joten keksin, että L:n kohtaloksi koituu täten kokeilla the avokadopastaa. Ainakin tiedämme, mitä syömme tänään ennen kuin pääsemme syömään oikeaa äitien tekemää ruokaa pääsiäisleirille. Katsotaan, täyttääkö pasta kaiken hehkutuksen mukanaan tuomat odotukset.

Oletteko te syöneet tätä trendiruokaa ja mitä piditte?
Onko viime hetken vinkkejä?

Ja mikä on omituisin asia, jonka olette löytäneet laukustanne?

 

10 kommenttia artikkeliin “Kyllä muutkin kuin äitipäät

 1. Hih multa löytyi kerran kuulakärkikynä, jossa luki ”Jyväskylän kaksostutkimuskeskus”. Täh? Mulla ei ole mitään kontaktia Jyväskylään, en tunne kaksosia, ja tämä oli aikaa ennen vauvautumista eli ei voinut olla neuvolaperäistä tms.

  Jotenkin ihan älyttömästi jäi kiinnostamaan sen kynän tarina – että miten ihmeessä se oli minun laukkuuni päätynyt…? 🙂

 2. Joo, olen koklannut tuota pastaa! Ensimmäisen kerran tosin ilman avokadoa, kun mies poloinen toi kaupasta aivan kivikovia avokadoja. Toisella kertaa sitten avokadon kanssa. Ja tiedätkö, mun mielestä oli parempaa ilman avokadoa, niin hölmöä kun se onkin. 😀

  Mun laukusta löytyy yleensä todellakin vaikka mitä pikkuautoista lähtien… Se jos mikä on tyylikästä jossain työpalaverissa kun kynää laukusta kopeloidessa mukaan tarttuu Salama McQueen tai joku muu kiva kaveri ;D

 3. En ole tehnyt tätä trendiruokaa. Mutta syön avokadoa melkein päivittäin mössättynä ruisleivän päällä, hieman vain mustapippuria pintaan, nam!

 4. Myös mun laukusta löytyy sillointällöin noita mysteerikyniä, esimerkkinä nyt tähän tietokoneeni viereen päätynyt ”testing solutions group”-kynä. Mitään aavistusta ei ole mistä tuo on tullut tai mitä se mahtaa mainostaa. Voisikin huvikseen googlata.

  Avokadopastaa on tehty pari kertaa ja oli kyllä hyvää. Ja vaikka ohjeessa moneen kertaan muistutetaan että suolaa pitää sitten muistaa laittaa tarpeeksi kaikkiin komponentteihin, niin en suosittele sitä joka välissä lisäämään. Ekalla kerralla tuli liikaa.

 5. P.S. Testing solutions group näyttää olevan brittiläinen it-konsulttifirma. Olen enemmän kuin ymmälläni, sillä minulla ei ole mitään yhteyttä Iso-Britanniaan, konsultteihin tai it-alaan.

 6. Viime kesäkuussa joku on ostanu uima-altaan meiltä töistä Lempäälästä ja minä löysin sen kuitin laukustani tammikuussa täällä Englannissa.. Kyllähän sitä tuli roskia lattialta napsittua mut harvemmin käsilaukun kaa niitä sinne keräten…

  The avokadopasta on ihan ok. Äiti ja sisko sitä teki tossa tammikuussa ja kyllä sitä söi, mutta en kyl ite alkais tekemään. Ei ollu niin hyvää ja kypsentämätön avokado oli oikeesti mun mielestä pahaa…

 7. Allekirjoittanut pohtii yhä avokadon tarinaa.. No, ehkä se oli vain jonkin korkeamman voiman merkki että teidänkin tulee kokeilla avokadopastaa. 😀 Kohtaloavokado.

 8. Viime syksynä löysin laukustani KAKSI bussikorttia yhden sijaan. En vieläkään tiedä, keneltä olen sen toisen pöllinyt, en kuitenkaan keneltäkään perheenjäseneltä…

  Ja se avokadopasta oli mulle pieni pettymys. Tai oli se ihan hyvää, mutta kun olin ensin viikkokausia kuullut siitä hehkutusta, niin odotin kai sen olevan jotain täysin muuta kuin perusmaukasta pastaa. 🙂

 9. Kristaliina ja Elina-: Meiltä on löytynyt myös mysteerikyniä jos jonkinlaisia. On virolaisen hotellin mainoskynää ja jonkin vaatetehtaan logolla koristeltu mustekynä. Kumpaankaan ei ole tietääksemme mitään kytköksiä tämän perheen sisällä. 😀

  Luru: Mieheni olisi varmaan samaa mieltä tuosta ”parempaa ilman avokadoa” osasta, sillä hän ei ole avokadojen suuri ystävä. Itse taas innostuin ja pitänee etsiä uusia käyttötapoja avokadolle Jonna H.:n tapaan.

  Tyyne:lle, IidaL:lle,  Nanskulle ja muille pastaa kommentoineille:
  Hyvää oli, mutta suolaa olisi tosiaan voinut minun makuuni olla vähän vähemmän, kuten Elina- ylempänä totesi.
  Mies ei nytkään tehnyt ihan täydellä ohjeen suolamäärällä… Voisin syödä toistekin, mutta mitään valtavaa himoa ei jäänyt.

  Julia Hoo: Kannatetaan kohtaloavokadoa ihan vaan sen lingvistisen hienoudenkin vuoksi!

  Nansku: Toivottavasti se tyyppi ei yritä vaihtaa/huoltaa uima-allastaan. 😀

  IidaL: Meillä oli kanssa täällä yksi ylimääräinen HSL:n matkakortti iät ja ajat, mutta lopulta sentään selvisi että se kuuluu eräällä lähisukukaiselle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *