pico pico pic pico pico pic

On hauskaa huomata, miten oman vaatteiden ostelun vaihdettua lastenvaatteiden osteluun, 
huomaa aikaisempaa paremmin, miten muutkin jutut kuin Cars-, Angry Birds- ja Hello Kitty-printit näkyvät monen eri merkin ja ketjun vaatteissa. Ideat kiertävät (tai sitten käy niin kuin lastenvaatteiden suunnittelun ihmeelliseen maailmaan vihkiytynyt Luru selittää kommenttiosiossa).

Hei tehdäänpä tällainen sadetakin oloinen romantisoitu kalastajakylä-rannikko-originellitakki
ja lisätään joku reipas väri. Tulee kyllä myymään kuin häkä kaikkien rumiin kuoseihin
ja softshelltakkeihin kyllästyneiden lastenvaateintoilijoiden keskuudessa.

Ja kun yksi takki myydään loppuun, muut tekevät äkkiä omansa perässä.
Mutta kyllä minä vähän tuota Seppälän takkia salaa hypistelin.

 

7 kommenttia artikkeliin “pico pico pic pico pico pic

 1. Moikka! Alan ammattilaisena pakko hieman oikaista, että ideat eivät välttämättä aina kierrä (tekevät toki sitäkin paljon) vaan on hyvin todennäköistä että suunnittelijoilla on käytössään samat trendiaineistot (ammattilaisten trendisivustot ja väri/trendi/kuosi/printtikirjat), joista ideat poimitaan. 🙂

  MiniRodinin ja KappAhlin versiot on kyllä ihanimmat!

 2. HelloAochi: Seppälän takin n. 30€ hintakaan ei ollut ihan hirveä.

  Luru: Kiitos asiantuntijan kommentista: On hyvä saada faktoja tiskiin maallikon mielikuvan kaveriksi!

  Olisi aika hienoa olla sellainen The trendinenä, joka saisi päättää että ”solmubatiikki on taas IN” ja sitten kaikki tekisi siitä bikineitä/tyynyjä/laukkuja jne. Tai edes yksi monista.

  Tuossa KappAhlin takissa tykkään siitä että siinä on vähän parkatakkia ja vähän rannikkofiilistä sekä kaunis väri. Se taitaa virallisesti olla ”tyttöjen takki”, mutta näkisin sen yhtä hyvin pojallakin.

 3. Musta se on vähän tyttömallinen (vaikka tiedät, että emme tyttöjenkään vaatteita karta), joku siinä vaan näyttää semmoiselta, että en sitä Kainille pukisi vaikka hupun tähdet ovatkin söpöt. Ehkä oo malli näyttää siltä, että takin pitäisi olla pitkähkö ja yhdistettynä mekkoon.

 4. Tuo maastonvihreä on kyllä tosi hyvä ulkovaatteen väri. Kokemusta on Fjällrävenin vihreästä monilta vuosilta. 🙂 Ei näy tahrat juurikaan ja nurmikolla voi istua huoletta. Keväänkeltainen on ihana, mutta menee heti pilalle tositoimissa hiekkalaatikolla ja mutalälleissä. Toki on lapsukaisia, joilla on ns. kaupunkivaatteet erikseen vappupiknikkiä ja tavarataloissa kiertelyä varten, mutta meidän muksuilla ei ole.

 5. HelloAochi: Tyttövaatteista puheen ollen pyörin tänään Lindexin Alessa lähes fyysisen tuskan kourissa, kun yksi ihana mustavalkoinen haalari poltti näpeissä, mutta siinä olo röyhelöt olkapäillä. Yhyy.

  Tilia: Olen sen verran hurahtanut, että uskon pojalle kertyvän vähintäänkin lahjana tai kirppiksiltä tämän kasvaessa myös ns. edustustakkeja. Oma maastonvihreä takkini on kyllä ollut myös erittäin hyvä. Harva tahra on sellainen, joka siinä näkyisi. En olisi joutunut pesemään sitä varmaan vielä kertaakaan, ellei kissa olisi kerran lirauttanut siihen. (Hyh.)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *