Hopeaa ostoskorissa

Lähdin tänään miehen mukaan ruokaostoksille.
Tuijotimme vauvan kanssa pitkään hiusvärihyllyä kuin väriä pohtien. Tosiasiassa päätös oli ennalta tehty.

Game of Thronesin uusi tuotantokausi oli ehtinyt kahdessa jaksossa tehdä tehtävänsä
ja palauttaa jo lähes unohtuneen himoni hopeanvaaleisiin hiuksiin.

Katsotaan, päästäänkö kotivärjäyksien konstein haluttuun lopputulokseen
vai täytyykö lopulta turvautua ammattilaisen apuun.
Joko hiusten tai mielenterveyden osalta.

Mitä mieltä olette?
Hopeablondi – uhka vai mahdollisuus?

PS:
Tukkani on kokenut monta vaihetta jo aiemmin.

 

17 kommenttia artikkeliin “Hopeaa ostoskorissa

 1. Mahdollisuus! Tosin helppoa se ei ole, ainakaan jos pohjana on jollakin tummemmalla värillä värjätty hius… Itse olen koittanut hiljalleen saada hiusteni pituuksia aivan platinanvaaleiksi, jotta olisi hyvä pohja leikkiä pastelliväreillä. Lähdin liikkeelle tummasta, ja takana on nyt 5-6 värinpoistoa (olen jo mennyt vähän sekaisin), ja silti hiukset ovat edelleen parhaimmillaankin vaaleankeltaiset. Tosin olen aina värinpoistojen jälkeen laittanut aina jonkin värin siihen päälle (aina joka kerran jälkeen edellistä vaaleampi kestoväri) jottei tarvitse olla oranssilla/keltaisella tukalla. Ehkä jos olisin vain hammasta purren kestänyt oranssin/keltaisen tukan enkä olisi värjännyt värinpoistojen jälkeen, olisin ehkä jo päässyt siihen platinanvaaleaan hiukseen.. 😀

  Ja riippuhan tämä toki ihan hiuksista, jotkut saavat sen platinatukan helpostikin. Lisäksi myös omassa hiuksessani on sen verran punapigmenttiä, että se vaatii värjäämättömänäkin muutaman vaalennuksen keltaisuuden poistamiseksi.

  Odotan kuitenkin mielenkiinnolla värjäystuloksiasi! 🙂

 2. Suosittelen kampaajaa (nimim. pari kertaa mustasta vaaleaksi värjännyt) ainaki pariin ekaan värjäyskertaan. Raidoilla vähä hellävaraisempaa (vaatii kärsivällisyyttä). Sitten on viä eri asia saada hopeanvaaleaksi, vaikka siihen on onneksi nykyään hyviä värinaamioita, hopeashampoita… Pitkä prosessi jos haluaa että hiukset pysyy jonkinmoisessa kunnossa/pitkänä.

 3. Mä vaalensin mustasta ”vaaleaan”, 7 värinpoistoa ja hiukset oli silti parhaimmillaan keltaset/oranssinruskeat. Ja tän operaation jälkeen mun hiuksista täytyi leikata 15cm pois että ne olis edes jotenkin siedettävässä kunnossa. Eli ehkä oman kokemuksen perusteella suosittelisin kampaajaa ainakin alkuun.

 4. Kampaajalle mäkin sut passittaisin. Punainen istuu tiukassa. Siis tosi tiukassa, ei se kampaajakaan sitä saa ihan vaaleaksi/tuhkaiseksi parissakaan kerrassa (olettaen tietty, että haluat säilyttää sen tukkasi edes jotenkin elossa). 

  Mut hei! Heihei! Mikä mua vaivaa! En oo saanut vieläkään aikaiseksi kattoa niitä uusia jaksoja! MITÄMITÄMITÄ. Itse asiassa katsomatta on vielä kakkoskauden vika jaksokin. 

 5. Täytyy käyttää tuo olemassa oleva värinpoisto ja vaalennukset ja katsoa, mitä tulee. 
  Jos tulee katastrofiväri, kampaaja saa korjata jäljet.
  Ja jos tulee korpputukka niin lyhyt polkka kesähiuksiksi ei olisi paha sekään. 😀

  Kaikki käy.

 6. Hui, uhka JA mahdollisuus!

  Eli näytät varmasti hyvältä hopeanvaaleassa, JOS koskaan sinne asti punatukasta pääset. Jään innolla odottamaan koe-eläinnorpan koetuloksia… 🙂

 7. Hei, kannattaa pestä syväpuhdistavalla shampoolla hiukset ennen värinpoistoa yms niin saat kaikki ”kökön” pois hiuksen pinnasta 🙂

 8. tuuli s.: Minulla värinpoisto, kotioloissa tehtykin, on aina toiminut ihan superhyvin (mustasta vaaleaan kerralla), mutta värit eivät sitten pysykään päässä, varsinkaan punaiset… Jännitys tiivistyy täälläkin.

  Vierailija: Tukan lyhentäminen tarvittaessa ei tosiaan omisi ihan kauheaa. Nuo väriä parantavat/ylläpitävät tuotteet pitää tosiaan ottaa käyttöön, jos hopeanvaaleaan päästään; Punaisen tukan kanssa niiden tarpeellisuus on jo todettu!

  Silkkitassu: Ooh, peruukkikokoelma… Hmm…

  Iida Eveliina: Mulla on ehkä tukka jo niin haperoa, että siitä lähtee värit karkuun ihan itsestään, kuten tuuli s.:lle jo kommentoinkin. Nythän tukka on vaalean punaruskea. Katsotaan, mitä se sanoo värinpoiston jälkeen. Epäilen vaalean keltaista. :s

  Liv: Juu viimeksi kun koetettiin blondata niin aika kauan kampaajan kanssa jumpattiin, kuusi tuntia? 
  Ryhdistäydy nainen niiden jaksojen kanssa! 😉

  Katie: Ehkä täällä on lopulta lyhytturkkinentukkainen norppa.
  Täältä löytyy kuva siitäkin ihmeestä: http://www.lily.fi/juttu/hiushistorian-havinaa

  Vierailija: Iiiiso kiitos vinkistä!

 9. Uhka ja mahdollisuus! 🙂 Enemmän mahdollisuus sillä uskon, että väri sopii sinulle varmasti ja tulee olemaan upea!

  Itse kuitenkin epäilen kotikonstein onnistumista, varsinkin kun kuvien perusteella sinulla näyttää olevan punapigmenttiä hiuksissa. Kutsut sitten kampaajan hätiin kun tarve sitä vaatii. Innolla odotan lopputulosta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *