26 kommenttia artikkeliin “Nyt läks!

 1. Kuten jo sanoin, aivan mielettömän kuuma! (mistä näit ’vierailijoita’ oikein riittää, huhhuh sentään)Pidän niin väristä kuin pituudestakin, hitsit kun riittäis pokka tehdä sama!

 2. Vierailija: Kiitos!

  JonnaH.: Iso muutos, mutta tervetullut; Hääkampausta varten kasvatettu pitkä tukka vain otti ja jäi roikkumaan. Mutta kyllä nyt on taas mukava olla lyhyen tukan omistaja!

  kultahillokala: Heh. Täytyy todeta, että alan selvästi palata taas raskaus-imetysmaailmasta normaaliksi itsekseni. Aikaisemmin kun hiusten muutokset olivat aina sellaisia että tulevasta muutoksesta tietävät arvuuttelivat kilpaa, mikä väri ja pituus tulee uunista ulos. 😀

  Katie: Lyhyt tukka on kyllä aika kiva. 😉

  Saara (T): Itse olet!

  Vierailija: Hassu juttu. Minulle tulee aina äitilookista mieleen pitkä polkka/puolipitkä tukka, jota ei ole värjätty tai leikattu aikoihin, yleensä siis harmaa tai vaalea, mielellään vähän likainenkin. Ja ilmeisesti sinä yhdistätä äitilookin lyhyeen tukkaan? Kuten sanoin, hauskasti eroavat mielikuvat. 

  Raisu on hyvä! Voittaa pliisun. 😉

  Vierailija: VOI KYLLÄ <3

  HelloAochi: Kiva että tykkäät!

  Hei kyllä minäkin itkin lapsena, kun Jo leikkasi pitkät hiuksensa Pikku Naisissa. Toisilla tuo (yli?)emotionaalinen suhtautuminen pitkiin hiuksiin säilyy koko elämän eikä siinäkään ole mitään pahaa.
  Minulla tukkafilosofia on ollut jo kymmenisen vuotta: Tee mitä haluat, kyllä uutta kasvaa aina tilalle.

  Onko sinulla muuten ollut ikinä lyhyttä tukkaa?

 3. Mimultako kysyit tukan pituudesta? Oi kyllä, minulla on ollut väriä ja kampausta ties minkälaista 😀 Vasta pari vuotta sitten päätin, että en vähään aikaan koske siihen ja sitten sopivasti loppu rahatkin, enkä ole päässyt kampaajalle, heh. Voin näyttää kuvia joskus.

 4. HelloAochi: Sinultapa juuri.
  Tukkani olisi piikkusuora ja tummanharmaa ellei sille tekisi mitään. Ilman hoitoainetta myös luomurastoilla.
  Eli ei varsinaisesti mikään unelmatukka. 

 5. Hih se olin mie, joka kommentoi äitilookilla… 😀 Pitäisi vissiin rekisteröityä.
  Mutta tosiaan, mun mielestä monet leikkaa juuri äitiyden jälkeen pitkän/pitkähkön tukan lyhyemmäksi, oisko ihan hoidonkin takia. Itsestä se on aika sääli, pitkät tukat on ihania (tietty hoidettuna :D)
  En kyllä itse ole koskaan, sen jälkeen kun itse olen päättänyt leikkaamisesta, pitänyt lyhyttä tukkaa, aina on vähintään ollut olkapäille hiukset. Ehkä syynä tähän on, että näytän muuten pojalta 😀

 6. Rosanna, Mindeka ja Mamma Koo: Kiitokset!

  Raks: Rekisteröityminen kyllä helpottaa, kun nimimerkin kanssa ei tule sekoilua. (Nimim. kokemusta on.)
  Näytän itsekin naamasta aika miehekkäältä lyhyillä hiuksilla, mutta onneksi kroppa ei anna arvailun varaa. 😉
  Itse yhdistän lyhyet hiukset enemmän 40-vuotis rajapyykkiin, johon osaltani on vielä matkaa. (Onneksi?)

 7. Voi ei! Mä olin niin sun pitkän ja tuuhean tukan fani 🙁

  Komppaan raksia tuossa äitilookissa, ainakin sielläpäin, mistä tulen, monet (voih liian monet) äidit leikkauttaa lettinsä joko olkapäille tai ihan lyhkäsiksi. Tän lisäksi minun äitillä ja sen kaikilla siskoilla (joita muuten on 3 + veli) on tommoiset samanlaiset lyhyet hiukset mitä sulla nyt (myös kolmella tädillä iskän siskoista) – olleet siitä lähtien kun äideiksi tulivat (joillakin jo häissään) 😀 Itse oon tätä lyhyttukkaisuutta kapinoinut vastaan – vaikka sekin on tullut kokeiltua yläasteella – enkä ikinäikinäikinä leikkauta itselleni meidän suvun ”mammatukkaa”, rakastan pitkiä hiuksia, niitä voi letittää, laittaa nutturalle, kihartaa ja kaikkea ihanaa ♥ lyhyiden voi vaan antaa olla, ehkä vähän geeliä hipaista..

  Ja kyllä, olen suuresti pettynyt ettei sulla enää ole niitä ihania pitkiä hiuksia 🙁

 8. On hieno! Mulla on käynyt päinvastoin äitikampauksen kanssa, tukka tuntuu vaan kasvavan pidemmäksi, aluks oli aika lyhyt kyllä, mutta ehkä sitten taas joskus pääsee vähän räväyttämään ja naps poikkasee 40cm pituutta kerralla, kokeltu on ja kokeilen vielä uudemman kerran jossain vaiheessa.

 9. Ella F.: Näin voisi ainakin toivoa. 😀

  Anna-Reetta: Silläkin tukalla oli hetkensä ja onneksi tuuheasta tukasta ei ole haittaa lyhyessäkään mallissa.
  Pitkälle tukalle voisi tosiaan tehdä kaikenlaista, mutta kun 95 % ajasta ei jaksanut enkä oikein osaakaan. En esim. omista kiharrinta, letit osaan tehdä vain sivuille, kun en osaa tehdä kuin sekalaisen nutturan pään takaosaan. (Mun pitää nähdä mitä teen, yhyy). Eli kaikkea iloa en ikinä saanut pitkistä irti.

  Ja tukkahan on lyhyt todella vähän aikaa, jos sitä ei lyhentele koko ajan. Minulla on ollut lyhyestä tukasta lantiopituiseen viimeisen viiden vuoden aikana eli kyllä se siitä kasvaa, jos sen haluaa pitkäksi uudelleen. 🙂

  Linka: Kunnon pituuden muutos hiuksissa on kyllä satavarma huomion kiinnittäjä; Ihmiset on huomannut että härreguuud missä sun tukka on. :DD

  Emmi Nuorgam: Apua, näyttääkö se siltä? 😀 En, värjäsin itse, mutta leikkauksen osalta ihan kampaajalla kävin. 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *