Karkausilta

Istun junassa matkalla Helsinkiin: Ihana Rosanna järjesti minulle kutsun toimittajille ja bloggaajille tarkoitettuun uudistetun Citycenterin avajaistilaisuuteen. Muotinäytös ja cocktailtarjottavat kuulostivat mahtavalta ja sovin innoissani miehen kanssa hyvissä ajoin että hän touhuaa pojan kanssa tämän perjantai-illan.

Tänään perhekerhossa jutellessani tajusin että saatan erottua vähemmän edukseni kaikkien metrikahdeksankymppisten ja neljäkymmentäkiloisten naisten joukosta.

Tukka on miten sattuun värjätty (hyvin leikattu kylläkin), kynnet groteskissa kunnossa ja hampaat keltaiset. Tissit roikkuvat ja naama on yhtä aikaa sekä kuiva että rasvainen. Kaikki vaatteet ovat täynnä kissankarvaa ja sukkahousut valuvat makkaralle polvien päälle ja nilkkoihin. Jakku haisee savulle, kiitos samassa kaapissa majoittuneen kuoritakin. 

Laukku on ostettu Pärnun halpamarketista. Luulen sillä olevan luiskaseurassa yhtä nukkavieru olo kuin omistajallaan. Mutta mitä sitä turhia surkuttelemaan; Keravalais-lähiömutsilookki tulee varmasti muotiin ihan näillä hetkillä.

Eikä tilaisuus voi olla kurja, jos tarjolla on ilmaista ruokaa ja hyvää seuraa. Ainakaan niiden mallimitoissa olevien naisten kanssa ei joudu taistelemaan viimeisestä macaronleivoksesta! Illalla pääsee vielä tasoittamaan jännitystä kahvittelemalla ”Lilymammojen” kanssa ja saunomalla. Vapise Anne Kukkohovi, norppaemo on vapaalla!

 

2 kommenttia artikkeliin “Karkausilta

  1. Pöh, mitä ihmettä höpötät -norppaemohan oli varsinainen hottis!! 🙂 Kiitos vielä mukavasta seurasta! 🙂 Istahdin juuri junaan hymy huulilla kivasta päivästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *