Sisustajan iloksi: Granit Helsinki

Ylihuomenna eli torstaina 30.5 Helsinkiin aukeaa uusi sisustusliike:
Innokkaille Tukholman matkaajille ja sisustuslehtien lukijoille ennestään tuttu Granit.

Granitin värimaailma on hyvin hillitty ja valikoimissa on lähinnä mustia, valkoisia, harmaita ja luonnonsävyisiä tuotteita, mutta toisaalta tuotteet sopivat värimaailmaltaan ja tyyliltään hyvin monenlaisiin koteihin.

Ketjun nettisivuilta poimitun inspiraatiokuvan kaveriksi kokosin liikkeen valikoimista muutamia esineitä, jotka sopisivat ainakin meille – ja jotka eittämättä hankkisin, jos tilaa ja tuohta olisi. (Tosin Granitin hintataso on varsin kohtuullinen, joten neliöt ratkaisevat tässä tapauksessa enemmän kuin eurot.) Varsinkin leikkiteltta, trapetsi ja keinu saavat harmittelemaan lastenhuoneemme vähäisiä neliöitä. Pihallekin nuo voisi toki virittää, jos sellainen olisi.

En tiedä, milloin aion liikkua Helsingissä seuraavan kerran, joten voi olla, että itse piipahdan Granitissa, huvittavaa kyllä, seuraavan kerran Tukholmassa. Jotain pikkutavaroita (kuten tuo leimasinsetti ja servetit) saattaa löytyä kotiin palatessani matkalaukusta…

Jos innostuit, Helsingin Granitin avajaiset pidetään tosiaan 29.5, normaali kauppa-arki alkaa 30.5 ja osoite on Bulevardi 2-4.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *