Blogityyny vol. 2

Olette todennäköisesti törmänneet ainakin jossain blogissa tai sisustuslehdessä Ikean Stockholm Rand-mattoon eli niin sanottuun blogimattoon. Kyseinen matto pääsi Karnevaalikaus-blogin lähes kliseiksi muodostuneiden sisustussuosikkien listalle, jolla komeili myös Ferm Livingin harlekiinikuosinen tyyny.

Tästä tyynystä Elloksen eräs tyynynpäällinen oli kenties saanut tyyli-inspiraationsa.
Tuota tyynyä nähtiin niin monissa blogeissa (ja kommentoijien keskuudessa saavutettiin myös suuri suosio) että tyyny julistettiin lopulta blogityynyksi. Hankinpa saman tyynynpäällisen tuolloin itsekin.

Kuten edellisestä sisustusaiheisesta postauksesta kävi ilmi, olen viime päivinä selaillut taas tiiviimmin niin sisustuslehtiä kuin verkkokauppojenkin tarjontaa, osittain tositarkoituksella. Silmiini osui eräs tyynynpäällinen, jonka nähdessäni ajatukset kulkeutuivat heti taannoiseen blogityynyvillitykseen. Kyseinen Maja-tyynynpäällinen on niin ikään tyyliltään Fermlivingihtävä ja voisi ulkoasunsa perusteella nousta jopa uudeksi blogisuosikiksi, varsinkin kun hintaa on huimat kuusi euroa.

Mitä sanotte? Hitti vai huti?
Ja haluatteko lähteä veikkaamaan, olisiko tässä tulevan syksyn uusi blogityyny?

 

6 kommenttia artikkeliin “Blogityyny vol. 2

 1. Ehkäpä, meille sopisi ainakin nuo vaaleat 🙂 Luen kyllä ihan liian vähän sisustusblogeja, kun en edes tienny, että on olemassa blogityynyjä. Ainoostaan blogikello, -farkkuleggarit, -laukku, -balleriinat ja -huivi on tuttuja julistuksia.

  • Minusta tuntuu taas, että olen ihan ulalla muotiblogien ”kaikilla on nuo”-ilmiöistä.
   Pitää ehkä etsiä, josko löytyisi vastaava listaus niistä jostain, etten olisi ihan pihalla. 😉

 2. Kiitos linkityksestä! 🙂
  Ja tuo on aivan törkeän ihana! Multa jäi se edellinen blogityyny sitten ostamatta, mutta tämä sopisi mainiosti tulevan kämpän sisustuksellisiin suunnitelmiin. Kiitos vinkistä!

  • Eipä kestä, tuo blogibingosi on melkein klassikko jo. 😉

   Siis minullahan on kyseinen tyyny Elloksen ostoskorissa polttelemassa ja tämän postauksen jälkeen voin sanoa olleeni aikaani edellä, kun kaikki hankkivat samanlaisen. Muahahha.

   Tai sitten kukaan ei hanki tai ne loppuvat ennen aikojaan. Vain viimeinen vaihtoehto kuulostaa huonolta. Kai se siis pitää hankkia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *