Etnoa aamupäivään

Jos joku on onnistunut välttämään kaikki aikaisemmat etnohehkutukseni, nyt joutuu viimein altistumaan sellaiselle. Olen nimittäin sitä valveutumatonta ja epäeettistä ihmistyyppiä, jolle saa myytyä melkein mitä tahansa, jos siinä on jokin navajo-, atsteekki- tai lännenrainahenkinen kuosi. Ja kyllä vaan myös folkolore- ja afrikkalaistyyliset jutut nappaavat. Etno kuin etno, kaikki käy.

Viimeiset kaksi päivää etnoasusteiden ja -vaatteiden kuume on ollut harvinaisen kova ja taudin taltuttamiseksi tilasin itselleni sulkapäähineen sekä tein kollaaseja kivoimmista jutuista teidän iloksenne tai itkuksenne.

Ihastuttavatko vai vihastuttavatko etnovaikutteet vaatteissa ja asusteissa?

Mekot ja ranne- sekä kaulakoru: Gina Tricot / Laukut, vyö ja sulkapäähine: H&M /
Kengät: Din Sko / Toppi: Seppälä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *