Päivän Paavo-asu

Kävimme lauantaina lastenkutsuilla ja kasasin tällaisen värikkään, vähän lapsekkaankin asukokonaisuuden alun perin juhla-asuksi. Koska vaatteiden pohtiminen vie aikaa ja aika on hitaasti uusiutuva luonnonvara tässä huushollissa, käytän vaatteiden puhtausasteesta riippuen samaa asua useamman kerran ennen kuin vaatteet päätyvät pesukoneeseen; Muutamaa asua voi käyttää vuoropäivin, ettei ihan samoissa vaatteissa tule kuljeskeltua kolmea päivää peräkkäin.

Hame on ostettu edellisenä päivänä Gallerianin Monkista. Tunnustan edustavani sitä ihmistyyppiä, joiden on pakko saada ostamansa vaatteet päälle heti tai viimeistään seuraavana päivänä. Onnekseni en siis ostele Borat-uimapukuja, täysipitkiä iltapukuja tai hiihtohaalareita kovinkaan usein.

Muuten mennäänkin tutulla menkkahaukkalinjalla. Kengät, bleiseri, sukkahousut, hiuspanta ja laukku ovat kaikki H&M:ltä, vain rannekoru on Lindexiltä.

Asun sydän on kuitenkin härskisti tissiä kourivalla Paavo Pesusienellä koristeltu t-paita, jonka ostin kaverikirppikseltä.

Siis sellaisesta tapahtumasta, jossa valitaan tukikohdaksi jonkun koti ja laitetaan tarjolle ruokaa sekä juotavaa. Paikalle saapuvat kaverit tuovat mukanaan säkkikaupalla itselleen tarpeettomia asusteita, vaatteita ja tavaroita. Kaikki saavat penkoa toistensa kasoja ja ottaa mitä haluavat. Loput tavarat raahataan yhdessä lähimmälle lähetystorille. Suosittelen!

Ja kiitokset Rouskulle paidasta, se on aika ihana!

PS. Lähdemme tänään mökille pitkäksi juhannusviikonlopuksi. Juttuja pitäisi kuitenkin tulla blogiin päivittäin eli sieltä laiturinnokasta lueskelette sitten kännykällä höpinöitäni.

Leppoisaa, herkullista ja aurinkoista keskikesän juhlaa kaikille!

PPS. Ei saa ärsyttää käärmeitä, hukkua tai tiputtaa avaimia tai muitakaan taskunpohjallisia huussiin.

 

2 kommenttia artikkeliin “Päivän Paavo-asu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *