Menovinkki: Käsityökortteli

Törmäsin Facebookissa tapahtumaan, josta ajattelin vinkata teillekin: Elokuun viimeisenä päivänä järjestetään Kampin Narinkkatorilla suomalaisten käsityöyrittäjien järjestämä myyntitapahtuma, Käsityökortteli.

Mukana ovat muun muassa Jenni JJ., josta kirjoittelinkin juuri hetki sitten blogissa sekä Teelikamentten, jonka verkkosivuilta löytyi jos jonkinlaisia lasten pipoja sekä suloisia sohvakavereita.

Peikonpoika saapuu paikalle ja löysin verkkokaupan valikoimista muun muassa hienoja neuvolakortin koteloita ja keittiöpyyhkeitä, joita tulee toivottavasti myyntiin. Minttumaa myy käsin tehtyjä saippuoita ja muuta mukavaa ja Tylli tuo myyntiin valmistamiaan mattoja.

Myyjistä olen jo aiemmin törmännyt Susannan Työhuone-blogista tuttuun Susannaan. Hän on myymässä bambuisia tiskirättejään, joiden neulos on tehty ja kankaat ommeltu Suomessa sekä painetaan käsin kotimaisin painovärein. Kuosit ovat Susannan Työhuoneen omaa designia.

Myyjiä varmistuu koko ajan lisää, mutta joka tapauksessa Käsityökortteli vaikuttaa jo tällä hetkellä tapahtumalta, jossa voisi olla mukava piipahtaa.

Markkinatapahtumia leimaa usein huonolaatuisen ja polkuhintaisen tuontikrääsän tulva; Nyt ainakin pitäisi voida shoppailla niin että saa halutessaan tietää tuotteen alkuperän ja valmistajan. Ja onhan hauskaa tavata myös tekijöitä tuotteiden takana.

Lähteekö joku kaveriksi kurkistamaan tarjonnan?

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *