Päivän asu: Pilkkuja ja musta pantteri

Onneksi päivän asu-postauksissa on kaiketi ideana esitellä lähinnä asua eikä sen kantajaa, sen verran viisaita ilmeitä sain taas kasattua tätä postausta varten otettuihin kuviin. Mutta se siitä.

Olen leikkinyt suurimman osan päivästä kotirouvaa. Pakko oli kuitenkin lopulta pukeutua, sillä lähdemme kohta lapsen kanssa vanhemmilleni syömään enkä raaskinut poistua ulko-ovesta pelkässä yöpaidassa. Jotain vähän siistimpää kaapista hamutessani löysin äidilleni kuuluneen Your Facen mekon, jota en ollut ehtinyt käyttämään vielä kertaakaan aiemmin.

Mekko on puuvilla-silkkisekoitusta, joten se on yllättävän viileän tuntuinen yllä – kohtuullisen peittävästä mallistaan ja tummasta väristään huolimatta. Hartioista mekko on hieman väljä; Se on kokoa isompi kuin olisin itse ostanut, mutta mahtuupa rintavarustus kerrankin ongelmitta paikalleen.

Mekon kaveriksi valikoituivat (ilmeisesti jatkuvasti käytössä oleva) Seppälän hiuspanta, H&M:n Sherlock-kengät ja saman ketjun ikivanha rusettivyö. Edellisellä Tukholman reissulla Monkista ostettu musta pantteri pääsi mouruamaan rintapieleen.

Ja nyt syömään!

2 kommenttia artikkeliin “Päivän asu: Pilkkuja ja musta pantteri

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *