Pakkaamisangsti

Yksi keskikokoinen matkalaukku. Sisältönä vaatteita. Kolmeksi päiväksi kolmelle ihmiselle. Kaikkia normaaleja mökkeilytavaroita ei voi ottaa mukaan, koska niitä ei saisi pestyä ja kuivattua ennen partioleiriä.

Kaksi rinkallista tavaraa. Vaatteita, pyyhkeitä, otsalamppuja, vaihtokenkiä, ruokailutavaroita… Kolmelle ihmiselle ja koiralle. Neljäksi päiväksi alkeellisiin leiriolosuhteisiin.

Lähimmästä kaupasta saa vain peruselintarvikkeita ja apteekista ei ole tietoakaan. Vaippoja, hoitotarvikkeita ja lääkkeitä täytyy siis varata sen mukaisesti, ettei niitä noin vain haeta jostain, jos jotain unohtuu.

Ja jälleen täyttyy limenvihreä matkalaukku, tällä kertää kesäjuhliin sopivilla vaatteilla. Mukana kulkee sama iso kosmetiikkalaukku, joka on kuljettanut tärkeimmät tavarat shampoopulloista punkkipihteihin myös ensimmäiselle mökkireissulle ja partioleirille.

Listoja, laskelmia, pyykinpesuainepullo ja pyykkipoikia hätävaraksi. Mitä pitää viedä ensin autoon? Missä järjestyksessä kannattaa pakata? Mitkä tavarat täytyy muistaa siirtää mökkitavaroista rinkkoihin viime hetkellä? Minkä unohtaminen olisi kaikista kriittisintä?

Ja viimeisenä vielä blogipostauksia, sähköposteihin vastaamisia ja viime hetken tekstiviestejä partiolasten vanhemmille.

Kun hoipun nukkumaan, kello on puoli neljä yöllä. Lapsi herättää viimeistään seitsemältä ja leiribussi starttaa kello yhdeksän. Sitä ennen pitäisi vielä lastata tavarat lopullisesti autoon, ruokkia kissat, pestä ja levittää yksi koneellinen pyykkiä, sulkea vesihanat, viedä roskapussi, kastella kukat, tyhjentää tiskikone ja hakea muutama puuttuva tavara sekä matkaevästä kaupasta.

Kuka teidän perheessänne pakkaa ennen reissua?
Kenen vastuulla ovat yhteiset tavarat ja kuka saa kunnian kantaa tavarat autoon, (jos liikutaan autolla)?
Minne kasaantuu stressi ja kelle napsahtaa organisointinakki?

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *