Partioleirillä taaperon kanssa

Tänään saatte katsella hurjasti kuvia ja huomenna on luvassa vuorostaan rutkasti tekstiä.

P.S. Teknisiä asioita: Osa lukijoista on raportoinut ongelmia blogin lukemisessa mobiililaitteilla. Itselläni ongelman korjasi matkapuhelimeni ohjelmiston päivittäminen uusimpaan mahdolliseen; (Kideblogien mobiilisovellus ei tue kovinkaan vanhoja ohjelmistoja.) Suosittelen blogini lukemisen ja muunkin selailun helpottamiseksi kokeilemaan puhelimen ohjelmiston päivittämistä.

8 kommenttia artikkeliin “Partioleirillä taaperon kanssa

    • Kuvaamisen suhteen vai muuten? 😀
      Kamera kulki tosiaan enimmän osan ajasta mukana, mikä kysyikin vähän kärsivällisyyttä, mutta lasta taas hoiti niin moni muukin, kuten kuvistakin näkee, että se ei onneksi koetellut kärsivällisyysvarantoja. 🙂

    • Siinä ensimmäisessä kuvassa koira arpoo korkealla olevan laiturin reunalla, uskaltaisiko kurkistaa alas. Kurkisti, näki alhaalla kuohuvat aallot ja pakeni koko laiturilta. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *