PO.P:in alesuosikit

Keräilin hieman shoppailunhimoni laannuttamiseksi – ja vinkkailun nimissä, alesuosikkejani Polarn O. Pyretin verkkokaupasta. Lillaloven Laura muistutteli jo PO.P:in alesta, mutta kertaus on opintojen äiti. Tai ainakin äitipäille™ tarpeen.

Kaikista näiden kollaasien vaatteista ei ollut enää saatavilla meidän kannaltamme mielekkäitä kokoja, mutta ainakin muutamat sukat ja hanskat ovat harkinnassa. Katsotaan, harkitsenko tapani mukaan liian pitkään…

Oletteko tehneet hyviä alelöytöjä, sortuneet ostamaan jotain kummallista hätäpäissänne vaiko jättäneet kesäalet kokonaan väliin?

 

7 kommenttia artikkeliin “PO.P:in alesuosikit

 1. Olen perustellut muutamat bodyostokset itselleni sillä, että ne on alennuksessa. Kun jonkun ihanan löytää ja siinä sattuu olemaan edes -20%, niin on paljon helpompi ostaa. Nyt kyllä ei enempää koon 80 bodeja meille! Ja ostan vaan kivoja alennuksesta, eli sillä tavalla turhuuksiin en ole sortunu, että jotain ostaisin vaan koska se on alennuksessa.

  Ei liity tähän mitenkään, mutta ihan hirveästi häiritsee kun täällä Kideissä ei lue kuin päivä jolloin teksti on julkaistu eikä ollenkaan kellonaikaa. Tai ainakaan mä en näe sitä missään. Käy jotenkin ärsyttämään, vaikka en nyt tiedä mihin sitä tietoa tarvitsen.

  • Minä hankin viimein yhden Aarrekidin bodyn ja pipon aleista. Olen katsellut niitä sillä silmällä pitkään, mutta nyt viimein raaskin, kun toinen oli -50% ja toinen jopa -70% (!). Leggingsitkin olisin ehkä ottanut, mutta kumma kyllä, noin rajuissa aleissa tuotteet loppuivat aika äkkiä. Ja itsehän ostan tällä hetkellä varastoon lähinnä kokoa 98/104, lapsella käytössä tosiaan koko 80. 😀

   Ja tuohon aika-asiaan liittyen, tarkistin sen vielä kirjautuneena ulos Kiteestä. Ainakin Safarilla sekä blogin etusivulla että yksittäisessä postauksessa joko postauksen otsikon ylä- tai alapuolella lukee jotain tyyliin: ”PO.P:in alesuosikit
   Julkaistu 8.7.2013 , kirjoittanut phocahispida / Ilman sinua olen lyijyä”.
   Voin testata asian vielä muillakin selaimilla. Voin kurkata myös, saisiko blogin asetuksista vielä kellonajankin näkyviin.

 2. Mä en kyllä löytänyt mitään kivaa kun kävin PoPin kiertämässä ja olin kyllä aika pettynyt. Tai okei, jos jotain kivaa olisin löytänytkin, en sitten kuitenkaan kehdannut panostaa yli viittätoista euroa lapsen vaatteesta. Pihi kai sitä on.

  Ale- ja kirppislöydöistä on kyllä tulossa juttu, kunhan tää meidän kone taas alkais toimimaan (ei saa kuvia pienenneltyä kun ei oo photaria tms.)

  • Mulla menee, varsinkin alessa, kipuraja ehkä jossain n. 13€:ssa/paita ja housuissa 10€/housut, sukussa 5€/4kpl. Ja noikin on silloin, kun olen hövelillä päällä. Kuosin ja laadun pitää myös natsata.

   Kirppiksellä en maksa noillakaan ehdoilla kovin montaa euroa. Ulkovaatteista voin tosin maksaa vähän enemmän, jos pitävät kerran vettä ja tuulta eivätkä hajoa heti.

   Haa, ale- ja kirppislöydöt kuullostavat hyvältä! Muiden löytöjä on aina kiva kurkkia.

 3. Mäkin pyörähdin PoPin liikkeessä, mutta mitään tarpeeksi ihanaa ja/tai sopivanhintaista ei sattunut löytymään. Eräästä toisesta lastenvaateliikkeestä sen sijaan bongasin syksyksi kumisaappaat 7 eurolla.

  • Kumpparit on kyllä ainakin ns. järkihankinta!
   Toivon että meidän jälkikasvun osalta ristiäislahjaksi saadut koon 23 kumpparit sopisivat vielä syksyn niin olisi aikaa etsiä kokoa 24 olevat kumpparit keväälle…

 4. Toi POPin kuoritakki on aivan loistava! Meillä oli nyt viime keväänä ja menee onneksi vielä tulevanakin syksynä. Ostin samanlaisen, mutta beigen, myös FB-kirppikseltä syksy, niin saa vähän vaihtelua. Eli siis pointtini on, että ihan joka hemmetin euron arvoinen, vaikka tekikin mieli itkeä verta tuon uutena ostetun hinnan vuoksi. Vettähylkivä, tuulen pitävä, ei liian jäykkä, kivan näköinenkin vielä.. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *