Uusi lastenvaatetuttavuus: Jenni J.J.

Jenni J.J. on yhden naisen yritys, joka toimii Helsingissä.

Pukuompelijaksi vuonna 2005 valmistunut Jenni aikoi alun perin tehdä vaatteita aikuisille. Mutta sitten lavan keskiöön astui oma lapsi. Lastenvaatteiden hintoihin ja valikoimaan hermostuminen herätti kiinnostuksen lastenvaatteiden tekemiseen itse. Ja onhan vaatteiden tekeminen lapsille hauskaa!

Vaatteissa käytettävät materiaalit ovat pitkälti kotimaisia ja kierrätettyjä. Colleget, resorit ja trikoot ovat suomalaista työtä ja ne tilataan Orivedeltä. Lahjoituksena saatuja vanhoja kankaita käytetään myös hyödyksi. Kaikki tuotteet ommellaan itse ja siksi niitä ei valmistetakaan valtaisia määriä kerralla. Tilausruuhkan iskiessä ompeluapua palkataan lähipiiristä.

Jennin tyttö saa toimia asusteiden, vaatteiden ja lelujen testaajana. Lapsen mielipiteen kuuntelemisesta syntyy myös uutta: Kaulus College sai alkunsa siitä, ettei parivuotias lapsi yksinkertaisesti sietänyt huppuja.

Verkkokaupasta löytyy kohtuuhintaisia vaatteita, joissa on ideaa. Itseäni miellyttivät erityisesti eläinhupparit, jotka ovat leikkisiä, mutta kuitenkin tyylikkäitä. Suosikkejani ovat kuvassa näkyvät kärpäshuppari, Mario-haalari, keltainen kesähattu sekä Pants One-housut.

Pants One-housuissa vaikuttaisi toteutuvan hyvin pitkäikäisyyden toiveeni. Niiden malli on sellainen, että niitä voi käyttää ensin pussimaisempina ja lopulta tiukemmin istuvina. Housuissa on leveät resorit lahkeissa ja vyötäröllä joten ne voi ostaa isoina ja käyttää pitkään. Esimerkiksi koon yksi housujen pitäisi sopia vähintään koosta 80 kokoon 92 asti. Usein käyttöikä on vieläkin pidempi. Ja värivaihtoehtojakin löytyy lähes kymmenen erilaista!

Jos kiinnostuit, vaatteita ja asusteita löytyy Jenni J.J.:n verkkosivuilta. Sellaisiakin tuotteita, joita ei verkkosivuilta löydy, on myynnissä erilaisissa myyjäisissä. Infoa tulevista tapahtumista, joissa Jenni J.J. on mukana löytyy parhaiten yrityksen Facebook-sivuilta.

Lienee pakko koettaa saada sen verran rahaa sukanvarteen, että voisin ostaa pojalle tuon Otus Hoodien mallissa kärpänen. On nimittäin sen verran hieno!

 

9 kommenttia artikkeliin “Uusi lastenvaatetuttavuus: Jenni J.J.

 1. Ai säkin inspiroiduit siitä oi mutsi mutsin tekstistä! Mä en ollut Jennistä aikaisemmin kuullutkaan. Noi on kyllä niin ihanan ja pehmeän näköisiä, että oli myös pakko heti sen postauksen jälkeen käydä katsomassa ja jotain kivaa kyllä pojille syksyksi ostettava. 🙂

  • Bongasin Jennin pöksyt ja lätsän Lähiömutsilasta jo joskus alkuvuodesta. Ajatus jäi jonnekin tuonne pään pölyisiin nurkkiin pyörimään ja katosi aktiiviesta prosessoinnista. Luin Oi mutsi mutsilastakin sen tekstin, mutta ainut asia mikä jäi mieleen oli se, että röhötin Karpo-asialle. (”Lapseni nimi ei sitten oikeasti ole Karpo” tms.).

   Narinkkatorille on tulossa 31.8 Käsityökortteli ja kävin myyjiä läpi postausta varten ja sitten piuhat yhdistyi Jenni J.J.:n kohdalla että hei tästähän mun piti kirjoittaa huhtikuussa. :DD

 2. Mäkin tykästyin oi mutsi mutsin viime viikkosesta jutusta ja ajattelin tilata sen pallohupparin syksyksi. Nuo eläinkuosit eivät ole mun juttu.

  • Suurin osa ”eläinvaatteista” ei ole napannut minullakaan, mutta töi kärpänen on virkistävää vaihtelua kun se ei ole niinkään söpöilyvaate vaan ennemminkin rähisevän päheä. Olipas taas sekavasti selitetty. 😀

 3. Mäkin kävin viime viikolla kuolailemassa kun Oi mutsi mutsi niistä kirjoitti, tosi ihania ja unisexejä vaatteita (mikä on meillä tosi iso tekijä ostopäätöksen suhteen koska lapset on eri sukupuolta ja hyvät lastenvaatteet kestää yhdeltä toiselle). Vielä kun joku triplaisi budjetin niin että saisin koko valikoiman parhaat palat meille 😉

  • Meillä toi unisex-pointti on olennainen, vaikka toinen lapsi on tulossa ”ehkä joskus”. Mut ei noi musta oo siinä mielessä niin kalliita et esim. Lindexin Littlephant-mäykkyhaalari maksoi n. 30€ ja toi Jenni J.J.:n haalari on 40€. Ja H&M:lläkin jotkut spesiaalimmat, esim. henkselihousut voi maksaa n. 25€ ja noi pitkäikäiset pöksyt on 35€. Ja tuotantoprosessi on läpinäkyvä sekä pitkälti kotimainen. Mut eihän ne toki mtään halpatuotantoakaan ole. 🙂

 4. Tuo huppari on supersöpö. Tykkään myös noista housuista vaikka periaatteessa suosin enemmän tyttömäisiä juttuja, mutta silti tykkään 🙂

  • Minä taas suosin yleensä kaikkia muita kuin poikamaisia juttuja, mutta uskoisin suurimman osan ellei kaikkien näistä vaatteista sopivan niin pojalle kuin tytöllekin. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *