Väsyneet savonmatkaajat

Ajelemme kotia kohti.
Kolmeen päivään on mahtunut tiivistettynä neljä kyläpaikkaa, paljon erilaisia elikoita, liikaa paljon hyvää ruokaa, hurja määrä sukulaisia, idyllisiä maisemia toisensa perään, 1000 autossa istuttua kilometriä ja kaksi huoltopysähdystä.

On ollut mukavaa ja omat odotukset ovat joko täyttyneet tai ylittyneet. Ajomatkat ovat ainakin tähän asti sujuneet kohtuullisen kivuttomasti, joskaan eivät loisteliaasti. Mutta kyllä uni silti maistuu kunhan kotiin pääsemme, sen verran ryydyttävää hommaa reissaaminen on.

Kertoilen enemmin kuvin ja sanoin reissutunnelmia sitten huomenissa. Vastailen loppuihin kommentteihin myös kunhan pääsen kannettavan tietokoneen ääreen iPadin ja puhelimen sijaan.

PS. Piti sellaista kysellä, että osaisiko joku pääkaupunkiseudulla asuva lukija vinkata kohtuuhintaista ja mukavaa, kenties myös pientä ja asiakaspalvelualtista lastentarvikeliikettä, joka sijaitsisi (Itä-)Helsingissä?

PPS. Osallistukaahan Villervalla-arvontaan. Vielä tänään ehtii!

8 kommenttia artikkeliin “Väsyneet savonmatkaajat

  • Nyt kesällä tämä 3-4 päivää reissussa 3-4 päivää kotona-tahti, jota on jatkunut kuukauden, on ollut ihan hyvä. Ei ole päässyt tylsistymään kuumassa asunnossa liiaksi. 🙂

 1. Lastentarvikeliikkeistä en tiedä, mutta Vuosaaressa sijaitsee lastentarvikekirpputori Piilo. Varsinaiset liikkeet sijaitsevat varmaan Itiksessä…

 2. Minkä tyyppistä palvelua etsit? Itiksessä on Lastentarvike ( sinne mennään ulkokautta, Puhoksen kauppakeskuksen vastapäätä Prisman lähellä). Sisällä Itiksessä sitten mm Stokkalla jotakin mutta aika heikosti on tarjontaa, itsekin tulee paljon osteltua nettikaupoista kun ei täällä pääkaupungissa ihme kyllä ole paljon mitään.
  Vuosaaressa joo Piilokirppis, mua se ei sen kummemmin sytyttänyt…pieni kirppis jossa myyntipöytiä ja tarjonta tietty vaihtelee myyjän mukaan.

  • Asuimme miehen kanssa useamman vuoden Fallpakassa, muttei tullut lastentarvikeliikkeissä kierreltyä, kun ei ollut lastakaan.

   Vähän saman tyylistä putiikkia kuin taannoisessa Villervalla-arvonnassa kuvailin, eräs lukija kaipaili; Äitiysvaatteita, kantovälineitä jne. koottuna eri valmistajilta eikä vain yhden merkin tuotteita. Mahd. myyjällä myös perehtyneisyyttä tuotteisiin niin että osattaisiin auttaa valinnassa. 🙂

   • No yksi tulikin heti mieleen, sellainen johon itse olin menossa mutten koskaan saanut aikaiseksi… liian lähellä kun itsekin Herttoniemessä asun 😀 Eli Ekopuoti Viipero. Mulla on mielikuva että tuolta saisi kantovälineopastusta ja jopa vuokrallekin kantoreppuja. Lisäksi valikoimassa äitiysvaatteita ja muuta kivaa. Tosin liike taitaa nyt olla lopettelemassa? Kännykällä kun tässä surffailen niin en ihan kaikkea jalsa tutkailla mutta tässäpä linkki: http://www.viipero.net/index.php?id=6
    Ja psst, jos Hertsikassa pyöritte niin täällähän löytyy myös Marimekon, Haltin ja Vansin outletit, vain muutamia mainitakseni :0)

    • Hei iso kiitos vinkistä!
     Vinkkaan myös eteenpäin.
     Apua… ollaan lauantaina menossa Roihuvuoreen ja nyt alkoi poltella nuo Herttoniemen Outletit… 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *