Suunta kohti lämpöä…

Varasimme sitten syyslomaksi matkan Espanjaan. Kyseessä ei tosiaan ollut mitenkään pitkään suunniteltu seikkailu vaan varsin nopeasti tehty päätös lähteä vanhempieni ja veljieni seuraksi isäni merkkipäivämatkalle.

Lennämme yötä vasten Arlandan kautta Malagaan ja ajelemme lentokentältä joko vuokra-autolla tai taksin kyydissä Marabellan ja Fuengirolan välissä sijaitsevaan majapaikkaamme.

Hotelli on varattu RCI:n kautta ja lennämme molempiin suuntiin Norwegianilla. En ole ehtinyt selvitellä vielä perillä kohteessa oleiluun liittyviä seikkoja paljonkaan. Lähiseudun ravintolatarjontaan ja mahdollisiin nähtävyyksiin sekä aktiviteetteihin tutustumista en ole edes aloittanut.

Sen verran tiedän, että hotellin alueelta pitäisi löytyä sisäuima-allas sekä allasalue, jonka altaat ovat kesän kuuminta aikaa lukuun ottamatta lämmitettyjä. Bloggaamisen kannalta olennainen asia on palvelulistauksessa lupailtu ilmainen Wi-Fi. Vapaahetken sattuessa houkuttelevilta kuulostavat myös kampaamo ja kauneushoitola.

Aikuisten ja lasten viihtymisen kannalta on hyvä että hotellin alueella on leikkipuisto, lapsiparkki, kuntoilumahdollisuuksia ja saunat. Squashia ja biljardiakin pääsisi pelailemaan ja tenniksen pelaamiseenkin löytyy paikka ihan naapurista. Minulle tenniskentän läheisyys ei ole oleellinen seikka, mutta useammalle matkaseuralaiselleni kylläkin.

Hotellilla on oma baarinsa ja ravintolansa. Ajattelin että selvitämme paikan päällä, millaista ruokaa ravintola tarjoaa ja jos ruoka on hyvää, kyselemme, saisiko hotellilta jonkinlaisia kohtuuhintaisia ateriapaketteja, ettei lapsen kanssa tarvitsisi etsiä ruokapaikkaa ainakaan useaan otteeseen joka päivä.

Tarkempia matkasuunnitelmia naputtelen bloginkin puolelle, kunhan ehdin jossain välissä uppoutua rauhassa etsiskelemään tietoa ja kuvia alueesta. Seuraavat viikot kulunevat uudenlaisen arjen opettelussa sen verran tiivisti, että matka-ajatukset jäävät varmaankin taka-alalle.

Voisin kuvitella, että loma tulee lokakuun puolen välin tienoilla ihan tarpeeseen ja että olen kypsä karistamaan opiskelu- ja harrastuskuviot viikoksi taakseni.

 

2 kommenttia artikkeliin “Suunta kohti lämpöä…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *