Zombinmetsästäjä

Päiväkodilta vihjattiin että näin viimeisellä tutustumisviikolla sopisi häipyä aina välillä hetkeksi maisemista. Kipitinkö tunnollisena bloggaajana heti ottamaan asukuvia tai tutkimaan hyviä sisustusvinkkejä? Ehei.

Otin iPadin esiin ja aloin nakuttaa Plants vs. Zombiesin toista osaa läpi. Ainut ei-lautapeli, jota pelaan ja siihenkin on kauhea addiktio. Voimme ehkä todeta, ettei addiktioiden kehittämiseen taipuvaiselle hermorakenteelleni laajamittaisempi pelaamisharrastus sopisikaan. Onneksi tämäkin peli loppuu joskus…

Mutta kivaa on. Kuolkaa zombit, kuolkaa.

 

3 kommenttia artikkeliin “Zombinmetsästäjä

 1. Haha, oon koko päivän hionu mun kommenttia ja valmiiks jo naurattaa..

  Välillä on tosi kiva olla tekemättä mitäään ja (padampampsst!!) pistää AIVOT NARIKKAAN!!

 2. Heh nyt sori törkee mainostus mutta sun otsikko ja tuo kuva pakottavat minut tähän. Mietinkin eipä näkynyt snipereita taikka muita metsästäjiä Tampereen kylillä.. Käyppä katsomassa mitä tuli mieleen mutta puuttuu vaan se zombien metsästäjä. 😀 http://ketustelua.blogspot.fi/2013/08/zombie-walk-tampere-2.html

  Vähän eri meininki kun iPadillasi. Noh, zombeja kuitenkin.

  Toivottavasti päiväkotiin tutustuminen sujui ilman äitiäkin. 🙂

  • Tuollahan niitä zombeja olisi ollut. En tiedä, olisinko pärjännyt niille tosielämässä. O__o

   Ja kyllähän pienet itkut saatiin aikaan, mutta muuten oli mennyt lyhyt aika ilman äitiä kohtuullisen tyytyväisenä, hoitajan sylissä istuen tosin koko aika.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *