Iloinen yllätys Lindexillä

Koetin kahlata ruotsin valmentavan kurssin teoriaosiota läpi ja karsia Päivän asu-postauksen kuvia. Pää meni tukkoon ja eksyin sattumalta kurkistamaan, mitä uutuuksia Lindexille olisi tullut. Kannatti mennä sillä mitä huomasinkaan; Littlephant-mallistoon oli tullut uutuuksia, joita en ollut älynnyt edes odottaa!

Seuraamani blogit, joista olen yleensä poiminut tiedon uusista Littlephanteista ovat joko sivuuttaneet koko aiheen tai olen ohittanut epähuomiossa siihen liittyvät postaukset. Niin tai näin, jos saan oikeasti opiskeltua vähänkin tätä pahuksen ruotsia, suuntaan nokkani Lindexille päin viikonlopun alkajaisiksi.

SEURAA BLOGIANI BLOGLOVINISSABLOGILISTALLA JA FACEBOOKISSA

 

4 kommenttia artikkeliin “Iloinen yllätys Lindexillä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *