Joka sään mahtiarvonta

Arvonta on päättynyt!

Elämme hämmennystä herättävien sääilmiöiden aikaa. Viime päivinä on satanut vettä, rakeita ja räntää, tuullut hurjasti sekä paistanut kirkkaasti. Lämpötilakin on sahannut kymmenen asteen haarukassa edes takaisin.

Sään silminnähtävien vaihteluiden ja synttärikuukauden kunniaksi ajattelin polkaista käyntiin arvonnan, jossa palkintona on Marimekon Sääpäiväkirja-kokonaisuuden vati, jolle keksin pienellä pähkäilyllä aina vain uusia käyttötarkoituksia.

Kuvasin vatia vain koriste- ja hedelmäkäytössä pitääkseni sen mahdollisimman puhtaana, mutta näkisin vadin kattauksen keskipisteenä myös laakeampana salaatin tarjoiluastiana. Sopivan kevyellä pullakuorrutteella se toimisi myös kahvipöydän koristeena.

Vadin akvarellimaalausmainen kuvio ja värit ovat mielestäni todella kauniit. Haluaisin vadin itsellenikin, mutta joudun odottamaan tovin, sillä vadilla on hintaa rapeat seitsemänkymmentä euroa. Enpä siis hanki saman tien toista.

Voit osallistua arvontaan jättämällä kommenttisi tähän postaukseen 6.10 mennessä ja tykkäämällä blogista Facebookissa (joko omalla tai mahdollisen blogisi tunnuksella). Ilmoitan arvonnan voittajan niin ikään Facebookin puolella ja otan voittajaan yhteyttä myös henkilökohtaisesti.

Onnea arvontaan ja kauniita syysilmoja!

P.S. Plagiointikohuista huolimatta täytyy sanoa, että Marimekon Sääpäiväkirja-kokonaisuuden mainosvideo on muuten hurjan tunnelmallinen. Katsoin sen pariin kertaan ihan vain katsomisen ilosta.

VOIT SEURATA BLOGIANI BLOGLOVINISSABLOGILISTALLAFACEBOOKISSAINSTAGRAMISSA JA PINTERESTISSÄ

 

50 kommenttia artikkeliin “Joka sään mahtiarvonta

    • Luulin etten ikinä voita mitään, mutta olen voittanut puolen vuoden sisään kaksi pikkujuttua eri blogiarvonnoista ja silloin aikaa sitten sen kylpyläreissun. Että ehkä pitää muuttaa käsitystään asiasta. 😀

  1. Silläkin uhalla, etten ole naamakirjassa osallistun. Olen tota vatia kuolannut kaupassa jo pitkään. Se on vain niin ihana!

  2. Täältäkin kokeillaan vaikken facebookkiin kuulukkaan..
    Marimekko on astiaosastolla vähän vieraampi, mutta kun syysmallisto pamahti postiluukusta niin tätä olen kuolannut siitä saakka.

  3. Ooh! Ihastelin näitä silloin jo kun ensimmäiset pressikuvat tulivat näkyviin! Tuo olisi täydellinen väripilkku meidän mustavoittoisen astiaston kanssa!

    • Moni on ajatellut tätä syksyksiseksi, minkä huomasin vasta kommenttien myötä. Keltainen on suosikkivärejäni ympäri vuoden niin siksi en syksyisyyttä ehkä itse löytänyt heti alussa. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *