Perjantain pöhköt kissat ja koulutuspanikointia

Karva-ahterimme toivottavat teille oikein letkeää viikonloppua.

Oma viikonloppuni tulee olemaan kiireinen, mutta oletettavasti myös mukava.

Käyn perjantai-iltana, lapsen lähdettyä osaksi viikonloppua mökkeilemään, kouluttamassa sudenpentu- ja seikkailijajohtajia Mäntsälässä. Jännittää hurjasti, kun en ole ollut koskaan ennen tuollaisessa tilanteessa kouluttajana enkä tiedä, onko koulutussettini juuri toivotunlainen. Ja kamalan iso koulutettavien joukkokin vielä, hui!

Ennen koulutusta pitäisi vielä hoitaa kauppa-asiat ja valmistella tarjottavia huomisiin Vintagemekkopippaloihin.

Huomenna aamulla kuuramme asunnon ja mies ajelee appivanhempien ja lapsen seuraksi mökille. Iltapäivään mennessä olen toivottavasti saanut paikat siihen kuntoon että uskallan päästää kaikki vierailulle tulevat viehättävät naiset mekoissaan ovesta sisään.

Tässä sitten mietin, että ehdinkö saada sellaista 50-luvun kotirouvan siivous- ja huushollauskriteerit täyttävää lopputulosta aikaiseksi huomiseen mennessä. Vähänhän se kuuluisi vintagemekkopippaloiden henkeen…

… Mutta kun muu elämä™.

 

4 kommenttia artikkeliin “Perjantain pöhköt kissat ja koulutuspanikointia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *