Suunnittelijoita, kuplivaa ja alennuksia

Pyörähdin eilen illalla tulli- ja pakkahuoneella Finnish Design Shopin järjestämässä tilaisuudessa, jossa oli mahdollista tutustua uutuustuotteisiin, tavata suunnittelijoita, maistella pieniä purtavia ja shoppailla alennettuun hintaan.

Olin liikkeellä yksin, mikä olisi ollut aiemmin kauhistava ajatus, mutta tuntui nyt lähes mukavalta. Ainakaan kukaan ei pyöritellyt silmiään, kun söin kolmannen lohirullan ja kannoin tilaisuudesta poistuessani ostoskassissa mukanani ylimääräisen käden.

Räpsin jonkin verran kuvia, joista kokosin tähän muutamia esteetikon silmää hivelleitä tuotteita sekä kekseliäitä esillepanoja ja tilan ominaisluonnetta kuvastavia otoksia. Löytyypä joukosta peiliräpsynä toteutettu asukuvakin.

Eipä minulla muuta ollutkaan mielessä tällä erää. Koettakaa selvitä tiistaista!

P.S. Jos olette aikeissa ostaa jotain suomalaista tai pohjoismaista designia, kurkatkaa saman tien blogin Facebook-sivulle. Voitte säästää selvää rahaa.

SEURAA BLOGIANI BLOGLOVINISSABLOGILISTALLA JA FACEBOOKISSA

2 kommenttia artikkeliin “Suunnittelijoita, kuplivaa ja alennuksia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *