Marimekko-arvonta päättyy huomenna

Jos kaikki on sujunut suunnitelmien mukaan, kökötän seuraavan yön Sipoonkorvessa partiolapsieni kanssa telttailun, nuotiolla istuskelun je retkiruoan valmistuksen merkeissä.

Koska olen metsässä, mutta kone on kotona, ajattelin vain lähettää pikamuistutuksen siitä, että nekin viimeiset myöhästelijä-hidastelijat, jotka mielisivät voittaa Marimekon ison Sääpäiväkirja-vadin, klikkaisivat itsensä viimeistään nyt arvontapostaukseen (klik) ja osallistuisivat arvontaan.

Arvonta sulkeutuu huomenna (eli 6.10) joskus myöhään illalla.

Työllistääkseni Mr. Onnettaren ja kurkistaakseni, mitä kaikkea jännittävää blogosfäärissä on tapahtunut poissaollessani, palaan niin ikään linjoille huomenna. Sillä varauksella, etten ole vilustuttanut itseäni tyystin.

Kuva: Marimekko

VOIT SEURATA BLOGIANI BLOGLOVINISSABLOGILISTALLAFACEBOOKISSAINSTAGRAMISSA JA PINTERESTISSÄ

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *