Päivän neuvola-asu: Puuteria, mustaa ja tekonahkaa

Napattiin matkalla neuvolaan nopeasti pari kuvaa pusikossa. (Puolitoistavuotisneuvolan kuulumisia tulee muuten lähiaikoina.) Mies huomautti jo kuvaamisen alkaessa, että meillä on sitten viitisen minuuttia aikaa ehtiä perille, joten kuvia ei räpsitty kauhean montaa. Näistä saa kuitenkin ihan riittävän kuvan asusta, eikös?

”Neuvola-asuna” ja koulupäivän tamineina toimivat paksut sukkahousut, eläväpintainen hame ja alennusrekistä edellisenä päivänä kaivettu puuterinrosa pusero, jossa on mustat tekonahkakoristukset hihansuissa ja kauluksessa. Kaulassa ja korvissa olivat mieheltä saadut Pore-korut.

Kengät: DinSko / Sukkahousut: H&M / Hame: Monki / Pusero: Lindex /
Korut: Kalevala Koru / Hanskat: Seppälä

 

Yksi kommentti artikkeliin ”Päivän neuvola-asu: Puuteria, mustaa ja tekonahkaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *