Tämän syksyn himotuimmat

Viimeistä kokonaista matkakohteessa vietettävää päivää viedään. Huomenna herätyskello soi aamuyöstä ja suuntaamme lentokentälle. Tänään täytyy siis räpsiä viime hetken kuvia, pakata suurin osa tavaroista ja tipauttaa postikortit laatikkoon.

Loma on sujunut pieniä, oletettavissa olleita jännitteitä lukuun ottamatta leppoisasti emmekä ole koettaneetkaan mahduttaa aikatauluun mitään ihmeellistä. Vaikka lomalla olemmekin ja osittain juuri siksi, olen viihtynyt myös tietokoneen äärellä blogeja lukien, kirjoitellen ja pelaten Plants vs. Zombiesia. Sekä lastenvaateuutuuksien että syysvaatteiden selailu (oman vaatekaapin täydentäminen taka-ajatuksena) ovat niin ikään kuuluneet ajanvietteisiini auringon laskettua, lapsen nukahdettua ja illan viilentyessä.

Silmääni miellyttävien vaatteiden tyyli ei kaikesta päätellen ole muuttunut rajusti useampaan vuoteen, joten vaatevaraston päivittäminen onnistunee helposti muutamalla uudella korulla tai asusteella tai yhdellä isommalla vaatekappaleella. Niille kun löytyy viime vuosina hamstraamistani etnohtavista vaatteista helposti samantyylisiä kavereita.

Iskeekö ketjulikkeisiinkin rantautunut etnoilu vai alkaako se jo ärsyttää?

Kollaasien vaatteet: H&M

5 kommenttia artikkeliin “Tämän syksyn himotuimmat

  1. Tunnustan himoitsevani nahkahousuja, en vaan löytänyt aitonahkaisia itselleni sopivaan hintaan, joten nyt on tulossa hyvällä alennuksella olleet Vilan keinonahkaiset postissa. Toivottavasti koko on oikea…

    • Tää voi olla muille ihan selviö mut sanonpa silti: pese ne eka kerrat mustien kanssa tai yksistään!!!

      Mulla on kahdet tekonahkapökät kaapissa. Ekojen kanssa meni pesut kivasti ja ongelmitta. Tokat päästi väriä niin että pilasin useamman lempparipaidan. Vituttaa.

    • Mulla on ne yhdet mustat tekonahkahousut ja olen tainnut pestä ne kerran, kun en ole uskaltanut laittaa koneeseen. Olin nimittäin kuullut, että väri voi karata. Enkä jaksa nyrkkipyykätä niitä kovin usein. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *