Kuosiorgiat, tonttudisko ja yllätyskampaaja

Siis tämä päivä, huh huh. Heräsin aamulla, vein lapsen päiväkotiin ja ajattelin laittaa tavarat kasaan, haukata aamupalan ja lähteä koululle hetkeksi lukemaan ruotsia ennen hanketapaamista ja tenttiä. Luottokampaajani tuli ovelle hoitamaan partioasioita ja kysäisin ikään kuin ohimennen vapaita aikoja.

Varttia myöhemmin istuin kampaajan tuolissa ja lähdin sieltä tukka lyhyempänä sekä eri värisenä ja kipitin koululle syömään. Se siitä ruotsin lukemisesta. Seurasi pari tuntia hanketyön vääntämistä, kevään opinnoista tuskastumista sekä paniikinomainen päätös mennä kuitenkin, kaikista puheistani poiketen, opinnäytetyöstarttiin tammikuussa.

Istuin neljästä puoli kuuteen pää ihan tyhjänä ruotsin uusintatentissä. Varsinainen tentti meni ohi Espanjan reissun aikana, joten nyt sen olisi parasta päästä läpi, sillä en haluaisi jättää tenttiä roikkumaan tammikuulle. Tentistä painelin suoraan partion syyskokoukseen ja hallituksen kokoukseen. Ehdinhän nähdä lastani hereillä tänään ehkä puolitoista tuntia. Hups. (Mutta toisaalta tiistaina olin lapseni kanssa liikkeellä kahdeksasta kuuteen.)

Minimintin paketista paljastuneet ihanat ketut, sienet sekä kastanjat herättivät ihastusta ja piristivät hieman päivän menoissa nuhjaantunutta mieltä. Kannatti odottaa, että ne syksyllä kuolaamani pöksyt tulivat alennukseen – kyllä sitä jokusen roposen taas säästi!

Ah, kuosiöverit, ihanaa!

Övereistä huolimatta voisin kyllä olla sängyn ja Criminal Mindsin katsomisen sekä päiväkodin eiliseen Tonttudiskoon hätäpäissäni, kummitäti H:n avustuksella leipomieni mokkapalojen jämien tarpeessa. Kiva disko oli, mutta tunti aikaa leipoa, kuorruttaa ja koristella kaksi pellillistä mokkapaloja ja siirtyä niiden kanssa päiväkodille oli himpun verran liian vähän. (Ja meno koko päiväkodin yhteisessä tapahtumassa melkoinen.)

VOIT SEURATA BLOGIA BLOGLOVINISSABLOGILISTALLAFACEBOOKISSAINSTAGRAMISSA JA PINTERESTISSÄ

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *