Päivän asu: Mökkiurpo rentoilee

Saavuimme hetki sitten Pyhtäälle ja täällä olisi tarkoitus viettää vajaa vuorokausi partion johtajaporukalla saunoen, pelaillen, johtajaohjelmaan osallistuen ja syöden. Lapsi jäi siksi aikaa touhuamaan, ulkoilemaan ja yökylään isovanhemmilleen.

Mökillä vaatteiden pitää olla mukavia, joustavia ja lämpimiä, joten neule, leggingsit ja paksummat sukat saivat menopaluulipun reissuun. Asua voi täydentää tarvittaessa pörröhupputakilla, sormikkailla ja kaulahuivilla, mutta tuskinpa saunan, kaivon ja mökin väliä kipittäessä tarvitsen pahemmin takkia.

Niin ja tukka on mökkioloihin sopivassa määrin sekaisin…

Neule, sukat ja leggingsit ovat H&M:ltä, kengät Keravan Fidalta ja korvakorut Gina Tricotilta.

Ihanaa viikonloppua kaikille!

Kuvat © Kummitäti H.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *