Arvonnan voittajat

Sain viimein arvottua Little People-lelupaketit. Osallistuvia arpoja oli reippaasti enemmän kuin kommentteja, kun laskettiin kahdella ja kolmella arvalla mukana olleiden lisäarvat. Poistelin tuplakommentit ja syötin arpanumerot satunnaislukugeneraattoriin, joka nosti esiin kaksi arpaa ja…

Neljä Little-People hahmoa lemmikkeineen voitti Kisu kommentillaan: ”Mukana kahdella arvalla 🙂 En tarkalleen muista mikä oli omista leluista suosikki, mutta kova tarve oli olla isoveljien leikeissä mukana (tai tuhota ne) niin autoillessa kuin legoleikeissäkin.

Ja Little People Fun Sounds Farmin Silkkitassu kommentillaan: ”Suosikkileluni olivat Teeny Weeny Families-lelut ja varsinkin kouluna toiminut kenkätalo ja sen pöllöperhe. Mukana kolmella arvalla, tykätty ja jaettu.

Onnea voittajille!
Laitan teille sähköpostia tulemaan.

Varsinkin kaikki te ihanat, joihin arpaonni ei tällä kertaa osunut, muistakaahan osallistua Kideblogien joulukalenterin arvontoihin!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *