Suunta kohti lastenpäivää ja parit pöksyt

Lindexillä vietetään tänään Lasten lauantaita kello kolmeen asti. Olemme menossa kylään L:n isomummon luokse ja ajattelin piipahtaa Kuutin kanssa menomatkalla Keravan myymälässä.

Suunnitelmissa olisi hankkia jotain vaatetta joululahjapakettiin, sillä tänään kanta-asiakkaille on ”Ota kolme maksa kaksi”-tarjous lastenvaatteista. Ja jos mainoksessa lupailtua ohjelmaa ja pientä naposteltavaakin löytyisi, Kuutti viihtyisi kaupassa ehkä tehoiskuni ajan.

Kuvituksena on keräämäni housukollaasi. Mustavalkoiset pöksyt ovat tällä hetkellä erityisen lähellä sydäntäni ja ainakin jotkut näistä ihanuuksista tarttunevat tänään mukaan, sillä kaikkia kollaasin housuja saa Lindexiltä.

VOIT SEURATA BLOGIA BLOGLOVINISSABLOGILISTALLAFACEBOOKISSAINSTAGRAMISSA JA PINTERESTISSÄ

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *