Hei Muumit!

Kuva: Lindex / Karolina HenkeKuva: Lindex / Karolina Henke

Että sellainen kuva- ja kollaasipläjäys tämän aamupäivän ratoksi!

Koska haalea pinkki ja turkoosi insporoivat myös sisustusrintamalla, ne nappasivat kovasti myös lastenvaatteissa, varsinkin kun kuosina oli retrohtavia muumeja. Myös isommille lapsille löytyi kivoja collegevaatteita ja tuota lempikuosiani ainakin legginseissä sekä pipossa.

Kaikki vaatteet ovat luomupuuvillaa, osassa on himpun verran elastaania seassa. Hintahaarukka on 5-23 euroa ja suurin osa maksaa noin kymmenen euroa. Tuotteiden pitäisi tulla myyntiin viikolla 6. Pyörinkin varmaan heti viikon alussa Keravan Lindexissä toiveikkaana. (Ja jos joku kaipaa synttärilahjavinkkejä, niin nämä eivät jäisi pölyttymään Kuutin vaatekaappiin.)

Mitäs tykkäätte?
Iskevätkö Muumit ylipäätään ja onko tämä toteutus onnistunut?

VOIT SEURATA BLOGIA BLOGLOVINISSABLOGILISTALLAFACEBOOKISSAINSTAGRAMISSA JA PINTERESTISSÄ

 

8 kommenttia artikkeliin “Hei Muumit!

  • Mäkin tykkään tosi harvoista, monet Muumi/Bamse tms. jutut saa jäädä kauppoihin ja kaikki Helinäkeiju, Prinsessa, Cars, Hello Kitty tms. jutut on ihan yäk. Mut nämä olivat positiivinen yllätys. 🙂

 1. Mukavaa, että jaksat/viitsit/tykkäät tehdä näitä kollaaseja myös vaatteista, jotka eivät kooltasn taikka väriltään ole välttämättä teidän valintoja. Itsellä on tyttö, ja usein sinun kollaaseista löydän itselle kolahtavia vaatteita

  • Nuo alle koon 92 vaatteet alkavat valitettavasti olla meidän pojalle liian pieniä, mutta niissä on usein tuoreita juttuja ja kivoja kuoseja, jotka inspiroivat itseäkin.

   Väripuolelta meillä on sikin sokin perinteisesti ”poikien” ja ”tyttöjen” värejä. Joten niitä vilahtelee lapsen asujen lisäksi myös kollaaseissa.

   Ihanimpien hameiden/tunikoiden/mekkojen kanssa välillä mietin, pistänkö kollaasiin ja toisinaan laitan, kun oletan kaikkien ymmärtävän ettei kollaasissa komeilu tarkoita, että ostaisin mekon tms. lapselle. 😉

   Kiva että löytyy mieleisiä juttuja! 🙂

 2. Ohhoh 😮 ensimmäistä kertaa voi sanoa että onpa suloisia muumivaatteita, vaikka tähän asti olmen kiertänyt ne kaukaa. Ehkä nuo värit ja ja retrokuosit tekee näistä suloisia. Lindexiin siis on käyvä tie kun vko 6 koittaa 😀 varsinkin kun sanat ”muummi” ja ”hatt-ivatt-i” ovat tainneet tulla tytön sanavarastoon jäädäkseen 😀

  • Retrokuosit on minullakin se avain tässä viehätyksessä, ns. japsimuumiprintit eivät ole jaksaneet innostaa.

   Meillä Muumeja halutaan katsoa iPadiltä noin jakso päivässä. Ja kaikki sarjan keskeiset hahmot osataan nimeltä. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *