Kevään tekstiilihankinnat ja hiusylläri

Sain hommattua kevääksi uusia sisustustekstiilejä ja niiden osalta asunnossamme tulee tapahtumaan melkoinen myllerrys. Kunhan suurimman tekstiilierän sisältävä paketti saapuu, alkavat muutoksen tuulet puhaltaa erityisesti olo- ja makuuhuoneessa.

Iiks, raahauduin äsken kotiin partiokokouksesta ja ajattelin iskeä päähäni vaalennusaineen. Huomenna minulla on toivottavasti esittää kuvatodisteita uudesta väristäni. Sitä odotellessa… lukekaa vaikkapa aiemmin mainitsemani lehtijuttu blogin Facebook-sivulta.

Tänään tällaisia pikakuulumisia ja nopea kysymys:
Miltäs kevään harmaa-pastellinen värimaailma näyttää mielestänne?

Kollaasien verhot: Ellos ja H&M Home

VOIT SEURATA BLOGIA BLOGLOVINISSABLOGILISTALLAFACEBOOKISSAINSTAGRAMISSA JA PINTERESTISSÄ

 

2 kommenttia artikkeliin “Kevään tekstiilihankinnat ja hiusylläri

  1. Toi pilvityyny!
    Harmaa ja keltainen kummittelee mun mielessä, mutta keltaisen tilalta häiden teemaväreiksi (tässä vaiheessa) valikoitui miehen painostuksesta harmaa ja oranssi. Mutta harmaalle on ikuisesti erityinen paikka mun sydämessä, harmaalla ei vaan voi mennä vikaan. Eikä mustalla. Eikä punaisellakaan.

    • Harmaan ihanuus on kyllä yllättänyt minut viimeisten vuosien aikana… ehkä olen tulossa vanhaksi. Oohh, häät, miksi olen jo naimisissa, haluan järjestää häät. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *