Originelli maku tuolla lapsella

Mies keksi maistattaa lapselle herkkuaan, marinoituja valkosipulinkynsiä. Mokoma söi useamman kerralla ja kinusi koko loppuillan lisää. Ihmettelen edelleen, keiden lapsien vuoksi vahvoja makuja pitäisi välttää ruoanlaitossa…

4 kommenttia artikkeliin “Originelli maku tuolla lapsella

  1. meillä kans isompi söi noin vuodeniässä lattialle tippuneen valkosipulin kynnen ja ei edes irvistäny:D meillä on kyl molempien lasten ruuat maustettu alusta asti kunnolla ja käytetty just valkosipulia,vihreitä oliiveja (ne on molempien suurta herkkua!) ym.chiliä nyt en kauheita määriä niille laita.isompi rakastaa mm homejuustoa:D musta pieniä kannattaa just totuttaa kaikkeen ni oppivat syömään.meijän 4wee on alkanu nirsoilee mut koskee lähinnä kasviksia

    • Hih, meidänkin vempula syö homejuustoa myös. Toki sitä maustaessa vähän rajoittaa, ettei mene maha sekaisin… mutta uskon myös siihen, että jos lapsi suinkin suostuu maistamaan monia eri juttuja, on tämä aikuisenakin ehkä ennakkoluulottomampi eri ruokia kohtaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *