Synkistelystä synttärisuunnitteluun

Tiistai tuntui olevan uusi maanantai ja ryvin kouluhommien suhteen syvissä vesissä tajutessani, kuinka paljon hommaa olen kasannut itselleni keväälle ja kesälle. Oikeassa vedessä läträämisen ja uimisen lapselle tuottaman ilon seuraamisen jälkeen olo oli kuitenkin parempi… vaikka pelkäsin koko uinnin ajan jättäväni sinisen hiusvärivanan uima-altaaseen.

Päätinkin synkistelyn sijaan suunnitella Kuutin tulevia syntymäpäiviä, sillä tiedättehän ettei hullua juhlasuunnittelijarouvaa piristä mikään muu niin paljon kuin kekkereiden fiilisteleminen ja ideoiminen, (erittäin) hyvissä ajoin etukäteen.

Valitsin juhlien teemaksi sirkuksen ja olenkin hankkinut varastoon jo lippunauhaa sekä pieniä viiri-cocktailtikkuja. Seuraavaksi ajattelin tehdä tiedusteluja juhlapaikasta ja kasata juhlia varten kirjahyllyn juhlalaatikkoon ilmapalloja ja kuppikakkuvuokia sekä aloittaa kutsukorttien suunnittelun. Värimaailma ei ole vielä aivan selvä, mutta ajattelin poimia tiettyjä sävyjä, (yhdestä kolmeen sävyä) jo olemassa olevista, melko kirjavista koristeista ja rauhoittaa siten väripalettia.

Koska koristeita on hankittuna vielä varsin vähän, kasasin Pinterestiin kuvamuotoisen muisti- ja idealistan (klik), josta poimin muutamia kuvia tänne bloginkin puolelle. Kuten tiedätte, pyrin tuottamaan blogin kuvamateriaalin, satunnaisia tuotekuvia lukuunottamatta, pääosin itse, mutta tehtäkööt poikkeus näin tulevien juhlien suunnittelun puitteissa.

Jos kaikki menee hyvin, uskon juhlista tulevan hienot, vaikka eittämättä oikeastikin karnevaalitunnelmalla, ellei jopa sirkusfiiliksellä höystetyt. Ainakin jos sukulaiset ja lapsivieraat päätetään kutsua samana päivänä paikalle. Kutsua odotellessa siis…

VOIT SEURATA BLOGIA BLOGLOVINISSABLOGILISTALLAFACEBOOKISSAINSTAGRAMISSA JA PINTERESTISSÄ

 

8 kommenttia artikkeliin “Synkistelystä synttärisuunnitteluun

  • Mulla oli kymmenkunta teemaa (joo, oon sekaisin) mietittynä, mutta sirkus oli kuitenkin houkuttelevin. Lastenkutsuista saa hyvän tekosyyn väri-ilotulitukseen. 😉

 1. IHANAA!! Mä tahdon tytölle sirkushuoneen!!! Oon ihan horahtanut aiheeseen, eikä tä postaus ainakaan sitä yhtään helpottanut!!!!! Tahtoo elefantteja, viirejä, ilmapalloja ja teltan <3

  • Sirkushuone kuulostaa kyllä nastalta! Ja värimaailmallahan voi muuttaa ilmettä paljonkin vintagehenkisestä turkoosi-oranssi-kombosta, pastelliväreihin tai kirkkaisiin perusväreihin….

 2. Meillä on kahden viikon päästä sirkus-teemaiset 1-vuotis bileet! 😀 Toki menen tarjottavien kanssa sieltä mistä aita on matalin ja meillä on ”vaan” lettukestit, mutta panostan siihen koristeluun sitäkin enemmän. 🙂

   • Sinänsä epäreilua, että teillä isäntäkin osallistuu synttärikemujen järkkäilyyn. Meillä isäntä kertoi pyytäneensä viikonlopun vapaaksi töistä ja lähtee lauantaina metsälle, koska eihän _häntä_ täällä silloin tarvita? Ja moneltakos ne kemut sunnuntaina alkoi, että ehtiskö sillonki metälle? 😉 Että näin. 😀

    • No voi höh, luulen että mies on meillä tähän mennessä ymmärtänyt, että olonsa olisi tukala seuraavat pari viikkoa, jos koettaisi luistaa juhlajärjestelyistä….

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *