Talvisia

Tähän iltaan vähän talvikuvia; Vaikken talven suuri ystävä olekaan, tuo pakkasilma sentään mukanaan auringon, kuuraisia puita ja huikeita värimaailmoja. Kaunista tai ei, tänään ei tehnyt mieli lähteä pakkaseen yhtään tarvittavaa pidemmäksi aikaa.

Nyt kun opparistartti ja kahvitreffit on hoidettu kunnialla, saavat sali ja crossaus jäädä tältä illalta. Äiti ei nyt vaan jaksa. Ajattelinkin pistää lapsen unille ja hautautua yöpuvussa sänkyyn pepsilasin ja perjantaipussin kanssa katsomaan kaksi Gossip Girlin viimeistä (nyyh) jaksoa.

Lämmin kiitos ihanista ja ajatuksella kirjoitetuista kommenteistanne, joita jätitte sankoin joukoin edelliseen postaukseen. Naputtelen vastauksia niihin tässä illan mittaan.

Rentoa viikonloppua kaikille!

VOIT SEURATA BLOGIA BLOGLOVINISSABLOGILISTALLAFACEBOOKISSAINSTAGRAMISSA JA PINTERESTISSÄ

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *