Kevät tuli kotiin

Ulkona on vielä ihan täysi talvi, mutta auringonpaisteen ja vastasiivottujen nurkkien innostamana kannoin ison osan vanhoista sisustustekstiileistämme niiden tilasta riippuen joko kellariin, korjauspinoon tai kirpputorikassiin. Vielä ei ole kukkakuosien aika, jos minulta kysytään – mutta kirkkaat värit ja pastellit ovat tervetulleita.

Sovimme miehen kanssa, osana vaimon romanttisen huomioimisen projektia, että saisin kukkia vähintään kerran kuukaudessa. Mies aloitti projektin parilla tulppaaninipulla, jotka olivat omiaan lisäämään kevätfiilistä kotiin. Happy wife – happy life, vai miten se menikään?

Miltäs kodin kevätilmeen ensimmäinen aalto näyttää?

VOIT SEURATA BLOGIA BLOGLOVINISSABLOGILISTALLAFACEBOOKISSAINSTAGRAMISSA JA PINTERESTISSÄ

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *