Lomaa lomasta?

Alkukeväinen (vai lopputalvinen – miksi tätä epävuodenaikaa tulisi kutsua?) mökkiviikonloppu alkaa olla takana päin. Istuimme eilen miehen kanssa jäähdyttelemässä saunakertojen välillä ja keskustelimme transsukupuolisten oikeuksien lisäksi myös säästä. Totesimme ilman muistuttavan ennemminkin keskivertoa pääsiäistä kuin hiihtolomaa, kumpiakin olemme viettäneet mökillä.

Märkä, ajoittain tuulinen ja jatkuvasti liukas sää rajoittikin vähän ulkona puuhailua, mutta eipä muutamana päivänä tekemistä niin hirveästi vielä kaipaakaan. Varsinkaan jos saa mahdollisuuden nukkua vähän pidempään. Olympialaisten katsominen, blogien lueskelu, syöminen ja lapsen kanssa touhuaminen riittivät täyttämään viikonvaihteen.

Sellaista rentoa olemista, lomaa lapsen kanssa vietetyn hiihtoloma-arkiviikon päätteeksi. Vaikutin varmaan ihan patalaiskalta, kun luistin vesien kannosta ja muusta vastaavasta puuhasta, mutta syystä tai toisesta minun olisi tehnyt vain mieli sulkea silmät ja maata viltin alla sohvalla. On se lapsen kanssa lomailu rankkaa…

Koiralla sen sijaan oli virtaa vaikka muille jakaa: Tässä olisi todisteena rauhallisin kuva, jonka onnistuin saamaan siitä ulkoilun aikana.

P.S. Koetan saada (lukijan toiveesta) illaksi naputeltua selonteon siitä, miten lähes kaksi vuotta kestänyt kestovaippojen kanssa pelaaminen on sujunut: plussia, miinuksia ja ajatuksia aiheeseen liittyen. Lienee hyvä tehdä viimeistään nyt kokemuksesta vähän yhteenvetoa,  kun vielä muistan suurimman osan alkuaikojen päällimmäisistä ajatuksista…

VOIT SEURATA BLOGIA BLOGLOVINISSABLOGILISTALLAFACEBOOKISSAINSTAGRAMISSA JA PINTERESTISSÄ

 

2 kommenttia artikkeliin “Lomaa lomasta?

    • Käskystä, heti! 😉

      Heh, ehdin räpsiä/otattaa muutaman kuvan ennen kuin mies ilmoitti, että ulkona on niin vetinen keli, että hän kiikuttaa kyllä nyt kameran turvaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *