Päivän (kaupunki)ulkoiluasu

Lapsi on julistettu terveeksi ja mieskin alkaa hitaasti palata elävien kirjoihin. Ohjelmaa riittääkin sen mukaisesti; Tämän päivän kalenterissa komeilevat (lapsen sarakkeessa) lastenvaatekutsut, isovanhempien luona kyläily sekä sukulaisvierailu kotonamme. Aikuisten iloksi päivään on ohjelmoitu lisäksi muun muaksi siivoamista ja tarjottavien valmistamista.

Lapsen tervehtymisestä kertonee sekin että kolmen päivän kehnon ruokahalun päätteeksi Kuutti heräsi seitsemältä, haluten saman tien saada jotain syötävää. Lisätankkausta suoritettiin vielä lastenvaatekutsuila, joissa piipahdimme pulkan kanssa kävellen jo ennen puoltapäivää. (Äitiäni mukaan odotellessamme mies sai räpsäistyä pari asukuvaa.)

Asu on nyt tällainen ulkovaatekokonaisuus, mutta senkin esitteleminen oli mielestäni ihan perusteltua, vietänhän talven viimein tultua melkoisen suuren osan ajasta jompaan kumpaan talvitakkiini kääriytyneenä.

Vuosi, pari sitten alennusmyynneistä, (tarjouskoodilla höystettynä) hankkimani erittäin villainen villakangastakki on vyötärösäätöineen ja megahuppuineen osoittautunut hyväksi ostokseksi. Takin kaverina on viihtynyt kirpputorin euron korista kaivamani väri-iloitteluhuivi sekä paksummat sukkahousut.

Paksuja hanskoja tai pipoa ei ole onneksi pakkasten hieman laannuttua tarvinnut käyttää vaan huppu ja taskut riittävät suojaamaan päätä sekä näppejä äkillisiltä kylmemmiltä tuulahduksilta.

Takki: Ellos / Kengät: DinSko / Sukkahousut: H&M / Kaulahuivi ja papukaijakorvakorut: Fida Kerava

VOIT SEURATA BLOGIA BLOGLOVINISSABLOGILISTALLAFACEBOOKISSAINSTAGRAMISSA JA PINTERESTISSÄ

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *