Pelimies ja kyläily-mökki-kyläilyreissu

Jo etukäteen hieman hirvittää alkavan viikonlopun ohjelma, olkoonkin että luvassa on kaikenlaista mukavaa. Tässä pitäisi tökätä lapsi rattaisiin, meikata junassa ja kärrätä meidät julkisten kulkuvälineiden suosiollisella avustuksella Itä-Helsinkiin kyläilemään. Siitä sitten miehen kyydillä kohti appivanhempien mökkiä, jossa majailemme sunnuntaihin asti. Viikonlopun päätteeksi takaisin Itä-Helsinkiin toiseen kyläpaikkaan… Huh!

En tiedä, naureskeliko tämän iltapäivän rientojen emäntä, kun varmistelin huolissani heti peliaikataulujen varmistuttua, saahan kutsuilla seurata peliä. Saatoin olla ensimmäinen, joka oli tarpeeksi innostunut tai epäkorrekti kysyäkseen. Lätkähuumaa on muutenkin liikkeellä; Lapsi on seurannut parit pelit sivusilmällä aikuisten katsoessa ja kummisedältä joululahjaksi saatu maila on ollut ahkerassa sisäpelikäytössä…

Mutta hei nyt on ihan pakko mennä pakkaamaan loppuun ja sännätä kohti asemaa. Piti vaan tulla huikkaamaan että tulee olemaan aika haipakkaa ja toivottaa ihanat viikonloput kaikille!

VOIT SEURATA BLOGIA BLOGLOVINISSABLOGILISTALLAFACEBOOKISSAINSTAGRAMISSA JA PINTERESTISSÄ

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *