”Tyttösuosikkeja”

Ja nyt ei ole kyse mistään elokuvatähdistä tai tissimalleista vaan lastenvaatteista…

Joskus harvoin harhailen tutkimaan verkkokauppojen valikoimaa myös ”tyttöjen vaatteiden” osalta; Tai ketä huijaan, tarkistan aina myös tytöille korvamerkityt vaatteet siltä varalta, että sieltä löytyisi jotain riittävän sukupuolineutraaleja vaatteita, kuten kivoja puseroita tai leggingsejä.

Jotkin vaatteet ovat kuitenkin niin ylitsepursuavan tyttömäisiä joko väriensä, mallinsa tai kuvioidensa puolesta, että ne saavat jäädä kauppaan. Se ei estä minua huokailemasta joidenkin ihanuuksien perään katkerana. Keräsinkin muutamia ”tyttösuosikkeja” sillä ajatuksella, että kenties joku löytää omiin lastenvaateostoksiinsa inspiraatiota näistä.

Kuvan vaatteet: H&M

Kuvan vaatteet: Lindex

Kuvan vaatteet: H&M

Kuvan vaatteet: Päärynämekko ja omenaleggingsit Lindexiltä / Sydänmekko ja -leggingsit H&M

P.S. Nuo omena- ja sydänleggingsit ostin jonkin aikaa sitten… pojalle.

VOIT SEURATA BLOGIA BLOGLOVINISSABLOGILISTALLAFACEBOOKISSAINSTAGRAMISSA JA PINTERESTISSÄ

5 kommenttia artikkeliin “”Tyttösuosikkeja”

  1. Kiitos näistä 🙂 Tuo ruutumekko olis varmaan tylleröisenkin mieleen, ellei ”keilamekko” olis edelleenkin niin in! Ja ei tule varmaan yllätyksenä, että meillä on jo tuo kissatunika+leggarit -yhdistelmä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *