Reiman raikkaat ja snadisti retrot kevätuutuudet

Poimii-rukkaset / Raba-kumisaappaat / Tuike-takki / Kivijoki-hattu

Fangan-haalari / Iijoki-pipo / Sonne-kengät / Poimii rukkaset

Virva-haalari / Ote-hanskat / Wetter-kengät / Achan-pipot

Kivijoki-hattuPoimii-rukkaset / Wetter-kengät / Taag-takki

Kävin muutama kuukausi sitten kurkistamassa Reiman kevätilmettä heidän uuden mallistonsa esittelytilaisuudessa. Ihastuin täysin kevätvaatteiden kirkkaisiin perusväreihin ja niiden yksinkertaisiin, mutta sitäkin tyylikkäämpiin jujuihin, kuten valkoisiin, isoihin neppareihin sekä nahkayksityiskohtiin.

Useimmat suosikikseni nousseista vaatteista toivat enemmän tai vähemmän mieleeni lastenvaatteet vuosikymmenien takaa ja ihmekös tuo, ne kun kuuluivat Reiman 70-vuotismallistoon (kivoja kuvia, klik), jonka suunnittelussa 70-luku oli toiminut inspiraation lähteenä. (Ja hauskoja kuvia menneiltä ajoilta, klik.)

Kollaasien vaatteista kaikki haalarit ja takit ovat vedenkestäviä, kuten myös kengät, Sonne-kenkiä lukuun ottamatta. Kivijoki-hatut kestävät sadetta ja kaikki hanskatkin kestävät roiskeita ja kevyttä sadetta. Hyvä niin, sanoo lapsen kerroksittain pukemista karttava, mukavuudenhaluinen ja lankutusraivareita välttelevä norppaemo.

Olen pyytteettömästi ja häpeämättä ihan rakastunut näihin, mutta mitäs te pidätte? Liian blast from the past vaiko juuri sopivasti unisexiä ja värejä?


P.S. Pyysitte vinkkaamaan alennuksista ja minähän vinkkaan eli: Elloksella tänään kaikki ALE-hinnat vielä puoliksi!

VOIT SEURATA BLOGIA BLOGLOVINISSABLOGILISTALLAFACEBOOKISSAINSTAGRAMISSA JA PINTERESTISSÄ

 

6 kommenttia artikkeliin “Reiman raikkaat ja snadisti retrot kevätuutuudet

 1. Ihania! Vietin tänään aamupäivän kaupungilla etsien keltaisia kumppareita ja kurarukkasia – tuloksetta. (En ollut valmis maksamaan lapsen kumikkaista 50 euroa, jolla hintaa kengät olisi kyllä löytyneet…) Reima on lukenut ajatukseni, sillä minulle voisi juuri nyt mitä tahansa keltaista lastenvaatetta 😀

  • Noita Raba-kumppareita saa keltaisina kanssa, samoin kuin Naba- ja Tibby-saappaita. Tibbyt saisi nyt 15€:lla alesta! 🙂

   Keltainen on kyllä itselläni aina keväällä sellainen pakkomielleväri, tosi kumma juttu!

 2. Me käytiin just tänään Minean kanssa sovittelemassa tota keltasta takkia taskuilla ja se oli tosi ihana! Harmittaa vaan ettei se oo tekninen takki, muuten olis heti lähteny mukaan.. Reima on kyllä taas tsempannu!

  • Meinaatko tuota Taag-takkia keltaisena? Se on nimittäin tosi herkku!

   Reiman sivuilla sanotaan sen teknisistä ominaisuuksista:
   Vesipylväs 5 000 / Erittäin hyvin kulutusta kestävä 30 000.
   Millaisilla arvoilla teillä on takki haussa? 🙂

   Olin positiivisesti yllättynyt lähes kaikista Reiman kevätvaatteista, kun välillä mallistosta on löytynyt yksi tai kaksi suosikkia.

 3. Toi Iijoki pipo on aivan mielettömän hieno. Jos olis lapsi tai edes mies kenen kanssa vois potentiaalisesti lapsen tehä, niin voisin jopa ostaa sen! 😀 Mutta ku ei kumpaakaan oo, niin taidan jättää väliin 🙁 vaikka se aivan ihana onki..

  • Mä en sano tähän mitään, kun olen aloittanut lastenvaatteiden hamstraamisen silloin yläasteella, jolloin olin kyllä tavannut mieheni, mutta oltiin varmaan puhuttu ehkä yksi lause jossain riparilla. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *