Meri-iloa ihan kympillä

Eli 52-viikkoa yhteiskuvaprojektin (klik) kuvat viikolta kymmenen. Kuten blogin Facebookin puolelle jo päivittelinkin, sain reissusta niin paljon kivoja kuvia, että niiden läpi käyminen ja karsiminen vienee tovin. Mutta onhan onnistuneiden reissukuvien ylitarjonta aina positiivisempi asia kuin pari surkeaa kännykkäkameran kuvaa. Kummastakin löytyy nimittäin kokemusta.

Tänään on purettu tavaroita ja pyöritetty pyykkiä kotiin päästyämme. Hikoilin reippaat pari tuntia kuntokeskuksella ja illalla pyörähdämme pojan kanssa vanhemmillani saunassa. Jos sitten lapsen yöunien aikaan ehtisi tehdä lomakuvakoosteen. Aikataulultaan melko mielipuoliselta vaikuttavan, opinnäytetyön toiminnallisia osuuksia pursuilevan ensi viikon valmistelemisen ohella…

VOIT SEURATA BLOGIA BLOGLOVINISSABLOGILISTALLAFACEBOOKISSAINSTAGRAMISSA JA PINTERESTISSÄ

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *