Päivän minityyli: Väripläjäys

Kävimme eilen kurkistamassa, miltä tulevan (lippukunnan oman) pääsiäisleirin leiripaikka näyttää. Saatuamme leiripaikan rakennukset tarkastettua sekä tutkittuamme niiden välitöntä lähimaastoa, ehdin räpsiä lapsesta muutaman kuvan ja istahdimme evästauolle; Kuutille maistuivat yllättävän hyvin banaani, pillituoremehu ja ruisleipä sellaisenaan, kenties kiitos kuului ulkoilmassa rymyämiselle.

Valitsin Kuutille reissuun paljon käytössä olleen keväisemmän ulkoiluasun, joka koostuu villaisista välikerroshousuista, hieman paksummista tennareista ja kevytvuorellisesta sekä vettähylkivästä takista. Takin kaveriksi päätyvät usein ohutta trikoopipoa hieman paksumpi neulepipo sekä sateenkaarihanskat, joita koetan käyttää mahdollisimman paljon ennen kuin ne ovat auttamattomasti liian kuumat.

Mitäs sanotte tästä väripläjäyksestä? Liikaa vai liian vähän?

Takki: Lindex / Tennarit ja pipo: H&M / Ulkopitkikset: Fida Kerava / Hanskat: Pikku Piipero

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *