Pretty in pink?

Pikaiset aamuterkut täältä Norppalasta. Harjoittelu kutsuu, illalla ehdin ehkä treenien jälkeen kirjoitella taas pidemmin. Piti nyt kuitenkin vilauttaa, mitä sain lapsen syntymäpäiväjuhlien koristelutalkoiden jälkeen aikaiseksi kylpyhuoneen puolella.

Edellinen, sinivihreä väri oli haalistunut niin paljon, että asialle olisi joka tapauksessa täytynyt tehdä jotain ja kun huomasin äidin kanssa kaupoilla kierrellessäni kaksi pakettia kirkkaanrosaa hiusväriä alennuslaarissa, nappasin ne epäröimättä mukaani. Nytpä yksi korkkaamaton paketti odottaa vielä kaapissa – eihän sitä ihminen kuitenkaan kahta värjäyskertaa enempää samassa värissä viihdy. Vai miten se meni?

P.S. Jos kiinnititte huomiota korppulatvoihini, kuten minäkin tein, todettakoon jo tässä, että latvoja odottaa vielä pieni kirkastusvärjäys sekä tehohoito.

 

4 kommenttia artikkeliin “Pretty in pink?

    • Ne huomaa mun tukassa siitä että ne harottaa eikä ota väriä niin intensiivisesti itseensä, mutta hyvä jos vain minä löydän ne paranoidina kuvistakin. 😉

    • Kiitos! 🙂
      Piti saada vähän freesausta kuontaloon, kun olen menossa superhyvännäköisten naisten kanssa viikonloppuna liikenteeseen, ettei ihan nukkavierulta näyttäisi…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *