Vielä kerran Aussie ja pika-arvonta

Sainpas käsiini sen ”Aussie-seinän” edessä räpsäistyn yhteispotretinkin. Halusin jakaa vielä yhden juhlakurkistuksen kanssanne varsinaisen gaalapostauksen lisäksi, sillä asun värit ja kokonaisuus näkyvät mielestäni paremmin tässä kuvassa. (Jos haluatte nähdä muiden gaalavieraiden asuja tai tunnelmakuvia illalta, klikkailkaa itselle Lilyn Facebooksivujen kuvagalleriaan.)

Olkoonkin että kuvasta löytyy kaksoisleuka ja kiinni lupsahtamassa olevat silmät, siitä välittyy mielestäni kuitenkin hyvin illan henki: Ilo julhista, rupattelusta sekä mukavien ihmisten välillä sukkuloinnista, hyvästä seurasta, ruoasta ja juomasta.

Pienen irtioton jälkeen jaksaa taas pitkään, vaikka arki onkin alkanut räkänenineen, aikaisine aamuineen ja uhmakohtauksineen. Juhlat on nyt hetkeksi juhlittu ja lupaan palata myös täällä blogin puolella takaisin arkeen.

P.S. Blogin Facebook-sivulla voi osallistua pieneen arvontaan vielä tämän illan. (kliketiklik)

 

2 kommenttia artikkeliin “Vielä kerran Aussie ja pika-arvonta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *