Helle, varainkeruuhommat ja uima-asuhaaveet

Huh hellettä!
Tänään olen seissyt aamukahdeksasta iltaviiteen Naisten Kympin muonitushommissa, (kuten instagramin puolella seuraavat varmasti huomasivatkin). Urakoinnin jälkeen intouduin vielä lähtemään lenkille, ensimmäistä kertaa todella rankaksi osoittautuneen flunssan jälkeen. Tukkoista oli meno, mutta suunta on varmasti parempaan päin, kun ylipäätään pystyin juoksemaan.

Helle ja asunnossa vallitseva tukahduttava kuumuus ovat aiheuttaneet akuuttia hiekkarannoille ja vilvoittavaan veteen kohdistuvaa kaipausta. Olen helpottanut kaipaustani uittamalla jalkojani lapselta lainaamassani kylpyammeessa sekä etsiskelemällä netistä toinen toistaan houkuttelevampia bikinejä, kaaritukensa kankaan läpi pullauttaneiden viimekesäisten bikinien tilalle.

Tässä on vain se huono puoli, että helteet olisivat todennäköisesti tämän aallon osalta ohi ennen kuin saisin bikinit kotiin asti (netistä tilaamalla). Jos siis oikein innostun, pitänee kipaista hakemaan uima-asu ihan liikkeestä, vaikken niin innolla bikiniostostelekaan ihmisten ilmoilla…

1. Zalando 2. H&M

1. Seppälä 2. & 3. Lindex

1. & 3. KappAhl  2. Seppälä 4. H&M 

1. Ellos / 2. & 3. H&M

Oletteko löytäneet mieluisen uima-asun kesälle vai tunnustautuuko joku muukin viime hetkellä asian suhteen heränneeksi rantaeliöksi?

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *