Makuuhuoneen kesäasu

Aika värittömissä ympyröissä nukumme edelleen. Tyynyissä musta-valko-harmaata ja siellä täällä vähän ruskean sävyjä. Tosin lakanoissa vilisee kesäkaudella pistaasia ja kedonvihreää.

Suurimmat yksittäiset muutokset pienten fiksauksien ohella olivat päiväpeiton vaihtaminen juuttikankaisesta valkoiseen, varastossa pölyttyneeseen peittoon sekä jonkin aikaa kestäneen verhottoman kauden päättäminen; Parvekkeen oven ikkunassa ei ole sälekaihtimia, joten jokin ratkaisu piti löytää enimmän häikäisyn ja unia häiritsevän helotuksen hillitsemiseen.

Mitäs sanotte:
Pitäisikö kesän kunniaksi iskeä enemmän väriä ja kukkia kehiin?

4 kommenttia artikkeliin “Makuuhuoneen kesäasu

    • Joo muakin nauratti toi vielä jälkikäteen, hyvin se on hereillä.
      Justiinsa kun vein vihreät verhot ja tyynyt pois makuuhuoneesta. 😀
      Joku muu kiva väri pitäisi melkein keksiä…

  1. Mun mielestä kesään kuuluu värit, ja kirkkaat sellaiset! 😀 Mutta toisaalta taas, sun tyyliin sopii myös nuo tummemmat jutut. 🙂 Hyvin harvoin kommentoin, pitäis skarpata! Oot tosi kiva bloggaaja ja se pitäis useammin tuoda esille, tykkään kovasti sun kirjoituksista, kirjoitat niin realistisesti kaikesta jne. 🙂 Jos saa jotakin toiveita esittää, niin videopostaus olis mukavaa vaihtelua! Mukavaa kesää teidän perheelle! <3 T. Jyväskylän äiti ja 6kk kaksostypyt

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *