Pöllöarvonnan voittajat

Käytin eilisen myöhäisillan listaamalla itselleni ylös, ketkä arvontaan osallistujista halusivatkaan säästöpöllön, ketkä olivat ihastuneet pöllökorkkien pullotusmahdollisuuksiin ja keiden kotona kaivattiin pöydän suojaksi tablettia. Sitten syötin arvat random.orgiin erikseen kunkin porukan osalta. Ja nyt sain viimein nakuteltua voittajat myös blogiin.

Toivomansa keltaisen pullonkorkin voitti Amma, turkoosin Mr. Ugglyn arvallaan lunastaa Sannananna ja vaaleanpunaisen pöllötabletin arvonnassa onnisti Ninnua.

Laitan voittajille vielä sähköpostia, mutta jos satutte huomaamaan täältä voittaneenne ennen kuin sähköposti saavuttaa teidät, saatte toki laittaa postiosoitteitanne tulemaan blogin mailiin (ilmansinuaolenlyijya@icloud.com); Saadaan sitten postipöllöt matkaan kuin Harry Potterissa ikään.

P.S. Jos arpaonni ei suosinut, mutta jokin KG Designin pöllöista tai muista ihanuuksista jäi kaihertamaan mieltä, alekoodi on voimassa vielä muutaman päivän.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *