QUEEN OF HEARTS

Euroviisuja katsoessani sain kerrankin aikaiseksi laitettua kynteni kuntoon. Mitä kynsien hoitoon ja lakkaamiseen tulee, useimmiten ongelmakseni muodostuu hyvienkin kynsilakkojen tavattoman pitkä kuivumisaika; Hermoni palavat lakkauksen naarmuuntuessa tai rullautuessa normaaleihin arkiaskareihin ryhdyttäessä.

Viisuspektaakkelin äärellä röhnöttäessäni ehdin kuitenkin kiskoa kynsiin riittävän monta kerrosta punaista ja helmiäisvalkoista lakkaa ja kuorruttaa kynnet pimeässä hohtavilla tarroilla, nonparellilakalla sekä päällyslakalla. Ilahduttava lopputulos siihen nähden, etten useinkaan tee kynsilleni mitään leikkaamista kummempaa.

Herttakuningatar on taas täällä!

 

2 kommenttia artikkeliin “QUEEN OF HEARTS

    • Pitää lähikuvailla enempi, kun lakka on seuraavan kerran käytössä. Plussaa edullisen H&M-hinnan lisäksi tuolle lakalle muuten siitä, että se irtoaa yllättävän helposti kynsiä puhdistettaessa, toisin kuin monet kimalle-koristelakat!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *