Jos voittaisin lotossa…

Ostaisin lapselleni kasan Soft Galleryn vaatteita. (Ja rakennuttaisin omakotitalon sekä lahjoittaisin rahaa saimaannorppien suojeluun ja tekisin aika monta muutakin asiaa, mutta se ei ollut tämän jutun pointti.) Näissä vaatteissa yhdistyy nimittäin monta asiaa, joista pidän hurjasti: Omanlaisensa piirrosjälki, monissa printeissä myös maalauksellinen fiilis, vetoavat hahmot sekä hauskat yksityiskohdat: metallivärit, kimalteella tai ompelemalla tehdyt yksityiskohdat.

Noh, suurin osa teistä lienee kuitenkin kanssani samaa mieltä siitä, että t-paidasta, oli kyseessä sitten lyhyt- tai pitkähihainen yksilö, kirpaisisi turhan kanssa maksaa viisikymmentä euroa. Käyn silti ajoittain kurkkimassa lastenvaatteiden verkkokauppoja siinä toivossa että onnistuisin löytämään jonkin himoitsemistani vaatekappaleista mystisessä superalennuksessa. Kyllä se on kaiketi todennäköisempää kuin lotossa voittaminen!

Mitäs sanotte, iskeekö pehmogallerian tyyli teihin ja kuinka paljon rahaa olette valmiita laittamaan lasten sisävaatteisiin?

Kuvat: Babyshop

 

4 kommenttia artikkeliin “Jos voittaisin lotossa…

  1. Kieltämättä aika söpöä! Monta vaatetta voisin noista mäkin ottaa..mutta en kyllä noilla hinnoilla! Viime aikoina oon huomannut kuinka nykyään monikin on valmis maksamaan huimia summia lastenvaatteista, ennen kun oli vaan burberryt ja ralph laurenit joiden hintoja kauhisteltiin. Nyt on yhtäkkiä tullut merkkejä kuten vaikka Gugguu, joiden vaatteet maksaa lähes yhtä paljon, mutta jotenkin ihmisten mielestä se onkin ok maksaa niistä järjettömästi..

    • En tiedä, painaako siinä korkeamman hinnan perustelussa sitten kotimainen suunnittelu/valmistus vaiko se, ettei kyseessä ole mikään ”aikuisten merkki”, sellainen vanha luksuksempi brändi, jota vähän kuuluukin kauhistella. Vaan sitten kun on joku uutuudenkarhea brändi niin siihen on helpompi samaistua kun se ei sisällä niin paljon kerrytettyjä mielikuvia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *